Jag gillar inte flummet, det är så diffust. Det passar verkligen inte mig, det här med problembaserat lärande. Jag vill ha ett gäng konkreta frågor på ett givet stycke. Inte det där ”välj vilken nivå du vill lägga dig på”. Men jag ska hänga i såklart och kämpa vidare. Jag har varit effektiv idag. När jag putsat köksfönstret vill säga så jag slapp störa mig på smutset. Det blir nog mitt bästa tips idag: eliminera möjligheten till distraktioner. Jag har svarat på basgruppsfrågorna och läst igenom mina anteckningar. Känns inte som att jag lärt mig något än men det har jag ju såklart. Får väl skylla på mitt ”coronafluffiga” huvud.

Konstaterade även att hösten är här på riktigt. Grannens träd har nu bytt färg. Eftersom jag inte varit ute har jag inte sett det. Blev en lite deprimerande upptäckt, sommaren är slut på riktigt och nu kommer det bara bli mörkare och mörkare igen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 kommentarer

 1. avatar

  Tycker också det är enklare med mer konkreta frågor 🤗 Jag gillar sommar men tycker ändå faktiskt det är skönt med höst. Älskar alla fina färger, mörkare kvällar & tända ljus 🍂 Putsa fönster måste jag göra, tack för påminnelse 🤗

  1. avatar

   Hösten har verkligen sin charm. Gillar också att tända massor med ljus och mysa till det.

 2. avatar
  minimne säger:

  Jag är också en person som inte gillar när de säger välj den nivå du vill lägga dig på. Jag kan då ha svårt att börja med tanke på om jag inte är säker hur jag ska göra uppgiften. Själv har man inte haft covid men känner att det inte är frågan om man får de utan frågan om när. Ja hösten är definitiv här och jag tycker det är härligt att det är kyligare i luften.

  1. avatar

   Nej det är svårt men nu börjar jag ändå komma in i det.

 3. avatar

  Hösten är vacker med alla sprakande färger som är då.
  Sedan är det mindre kul med mörkret som det bara blir mer och mer av ju längre fram man kommer mot jul.
  Carin

  1. avatar

   Mörkret är verkligen nackdelen med den här tiden på året. Blir så trist och tråkigt tycker jag. Tur man kan tända ljus så det blir lite ljusare.

 4. avatar
  Michelle säger:

  Ja konterna frågor är bäst och tydliga frågor. Nu är hösten här på riktigt.

  1. avatar

   Jag håller med men jag kommer väl in i det.

 5. avatar

  Nej, problembaserat lärande är verkligen inte för alla. För somliga som inte funkar som jag verkar det vara bra! Hoppas att fluffet snart lägger sig och att du kan tillgodogöra dig kunskapen trots allt. Gissar att det blir en del praktik, och det är ju alltid roligt.

  1. avatar

   Ja, jag ska göra tre veckor på akuten snart. Det ser jag fram emot. 🙂 Det var en person på utbildningen som hoppade av andra dagen på grund av PBL….

 6. avatar

  Jag gillar hösten! Inte mörkret så mycket, men färgerna och framförallt luften 😊🍁.
  Intressant hur olika covid slår, själv hade jag typ feber i några dagar och sen var det inte så mycket mer. Min man åkte på hosta rätt länge efteråt. Nåja, krya på dig!

  1. avatar

   Det har ju varit samma för mig. Hade feber fredag-måndag och annars har det känts som en vanlig förkylning. Brukar få hosta av förkylningssvirus så det är inget konstigt.

 7. avatar
  Jessifri85 säger:

  Det är svårt att veta vilken nivå man ska lägga sig på. Så jag är på din sida. Hoppas att det går bra ändå.
  Skönt att tvätta av fönstren. Fläckar kan jag med störa mig på.

  Jepp. Hösten 🍁är här. Nu har jag accepterat det. Så det känns skönt. Det bästa med hösten tycker jag är alla färger på träden & att det kan bli som en konstverk 🌿🍁. Men såklart är sommaren skönast ☀️😊.

  Ha en fin dag! Ta hand om dig❣️🤗

  1. avatar

   Jag tror att jag börjar landa i en bra nivå nu. Vill ju grotta ner mig.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: