Jobbat! Har tagit en väldans massa blodtryck ikväll.

Funderade på vägen hem från jobbet om jag ska promenera till jobbet ibland. Kanske inte både dit och hem men någon gång då och då. Jag menar gå en mil runt ågelsjön i förra veckan var ju inga problem så 13 kilometer till jobbet ska jag ju fixa.

Fått sol på nosen

Fnissat lite åt det här 👇👇👇

Ätit tomatsoppa till lunch

Cyklat till och från jobbet. Tog det riktigt lugnt till jobbet och körde racer hem. Bra träning!

Tänkt en hel del på att det är så mycket som jag just nu skulle vilja skriva och berätta om. Tankar och känslor och små funderingar om ditt och datt. Men det är alldeles för privat för att dela på en offentlig blogg. Inte ens bakom lösenord känns det rätt. Det är en fin gräns mellan att vara personlig och privat men just i det här specifika fallet är den glasklar.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 kommentarer

 1. avatar

  Mina idéer om bloggning är helt annorlunda än vad du tycker. Jag gillar bloggar med MÅNGA bilder, alltså har jag det. Kan också bero på ämnet för min blogg; Trädgård och växter! Jag gillar när folk berättar om sig själva, alltså är personliga vilket betyder att jag är det. Tror att det beror på att jag är ”gammal” och inte längre bryr mig så mycket om vad folk anser (vilket gäller allt). Det är faktiskt en frihet att var lite till åren ibland! Jag använder också min blogg mer som en dagbok, så om den läses av många eller av bara några få är inte så viktigt. Även om det naturligtvis vore trevligt att ha tusentals följare….. *fniss* Men huvudsaken för min bloggning är att jag får ”skriva av mig”!
  KRAM/Susie

  1. avatar

   Jag har inte tålamod att läsa så långa inlägg. Tycker mer om då att man delar upp det. 🙂 Men jag kikar in hos dig ändå.

 2. avatar

  Visst är det så. Jag brukar lägga in hemligt innehåll ibland på helt privat för att enbart kunna läsa själv. Tänker ibland att man har mycket att vinna på den saken. Då menar jag på att man faktiskt får lämna över sina tankar från huvudet till ord.

  1. avatar

   Smart att lägga in hemligt innehåll. Då kan man skriva av sig kring det man tänker på men som man inte vill dela offentligt.

 3. avatar
  Michelle säger:

  Va härligt att du jobbat o fått det gjort klart:). Jag tycker det är bra tänk att gå till jobbet om det inte är för långt 🙂

  1. avatar

   Jag är faktiskt väldigt pepp på den idén. Måste vara en dag dock när mannen min kan komma och hämta mig. 🙂

 4. avatar
  minimne säger:

  Härligt att du cyklade till och från jobbet. Bra jobbat! Tror också du kommer klara att gå till jobbet då du gick 1 mil utan problem. Däremot skulle jag kolla vad det ska bli för väder då det inte är så roligt att gå 13km om det spöregnar.

  1. avatar

   Nej det måste vara en dag när det är riktigt fint väder. Annars får det vara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: