27 mars 2023

Idag sitter det i benen….

Både jag och Rickard var på det klara med att springa något idag, bekväma som vi är tänkte vi båda löpbandsträning. Men så fick jag den där lusten att ge mig ut i skogen och springa. Mitt förslag var hackefors. Du som bor i Linköping och gått/sprungit där vet exakt vad jag menar med att det är Linköpings helt klart backigaste spår. Rickard frågade mig innan vi åkte iväg om jag var medveten om backarna och ja, det var jag såklart. Jag skulle ju bara ”lufsa lite” i skogen.

När vi börjar närma oss stan ser jag att det är väldigt grått och säger att det säkert kommer börja regna. Två sekunder senare så åkte vi in i regnet. Suck alltså, jag är expert på att jinxa mig själv…. Men har vi tänkt springa i spåret så bangar vi inte för lite regn. Inte när vi är på väg redan.

Idag blev jag återigen påmind om vad jag framförallt saknar i min träning. Jag behöver träna mycket mer benstyrka. Känner mig, jag ska inte säga svag, det är lite väl hårt, men jag är verkligen inte stark i mina ben. Skulle behöva köra benstyrka minst två gånger i veckan, typ ett pass med backintervaller och ett pass med ren benstyrka. Känns som en bra plan faktiskt.

Totalt blev det iallafall 6,4 kilometer och kilometertiden blev faktiskt helt okej i dagens backiga spår. Jag har som jag skrivit förut inga problem med uthålligheten, det är bara resten…..

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

4 tankar på “Idag sitter det i benen….

  1. Heja er! Lite regn har ju aldrig skadat. Kul att springa ihop! Jag har precis varit ute på en kortare lufs med min kompis. Än så länge kör vi rätt korta sträckor. Backträning är ju bra grejer men jobbigt. Jag har också rätt bra uthållighet, om jag bestämmer mig för det. Men är inte så snabb!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: