31 mars 2023

Ingen smak och träningstankar

Godmorgon!

Jag är återigen feberfri, vart någon konstig topp igårkväll som dippade lika snabbt som tempen steg. Så skönt! Mindre kul är det att jag inte känner någon smak. Antingen ingen smak alls eller att allt smakar väldigt mycket salt. Hur tråkigt som helst.

Min lilla sfär har krympt till mitt hörn i soffan, köket, sängen och badrummet. Jag har inte sprungit sedan jag dömde match förra måndagen. Jag vill inte tänka på hur kroppen kommer kännas den dagen jag kan börja springa igen. Jag har inte kommit upp i mina 6000 steg om dagen på en vecka nu och jag ser berget att kliva uppför. Blir trött och matt av bara tanken. Det är tur jag inte behöver börja idag. Idag ska jag jobba med basgruppsuppgiften. Då blir det lite lättare med fokus. Jag kan inte bara sitta och läsa, då tappar jag snabbt tråden, jag behöver skriva eller svara på frågor samtidigt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

4 tankar på “Ingen smak och träningstankar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: