De har lovat regn idag men än så länge har det inte kommit, Rickard berättade nu att det ska regna mellan 14 och 20. Om det stämmer så borde det börja när som helst. Det är svalt nu iallafall så vi har öppnat varenda dörr och får till ett rejält korsdrag. Vi kikar på The girl in the spider web, fristående film på samma tema som vi såg igår: the girl with the dragon tattoo.

Tidigare idag var jag och Rickard och storhandlade och man kunde köpa jordgubbar till kanonpris: 2 lådor för 60 kronor. Som hittat ju, på Gotland kunde man köpa 2 för 160 men det var inför midsommar. Då blev det inget köp kan jag säga. Ska hugga in på jordgubbarna när det är dags för lite mellanmål.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Fick ni något regn? 🤗 Här kom det iallafall, skönt efter värmen som varit💚 Så gott med jordgubbar & kul med bra pris! Måste se till att köpa snart, jordgubbar på sommaren är ju mums 😁

  1. avatar

   Ja, det fick vi. Det var så skönt och svalkande. 🙂

 2. avatar

  Gud så gott med jordgubbar – gärna med vaniljglass till eller hur? Jaaa här hade vi behövt lite regn ändå och åska för vi har jätte varmt, du vet en tung värme men ändå så är det så satans underbart

  1. avatar

   Det blev faktiskt med vaniljkeso till men vaniljglass är ju också väldigt gott förstås.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: