Det var en riktigt bra dag i skolan, intressanta föreläsningar och terminens uppgifter känns inte alltför avancerade. Jag har en bra känsla, får se om jag tycker det framöver med…. Det är bara en uppgift som jag hade önskat att jag slipper, en uppgift som handlar om strålskydd men det är bara att beta sig igenom den. Känns som en bra uppgift att börja med så jag får den gjord och sedan kan släppa den.

Igår tog jag vilodag, var så trött när jag kom hem så därför visste jag att jag behövde springa något idag istället. Bestämde mig redan i bilen på vägen hem att jag inte skulle mellanlanda i soffan. Ärligt talat så tror jag att jag inte kommit upp från soffan om jag gjort tvärtom. Så jag ställde mig på löpbandet och betade av ett gäng tunga intervaller. Jag visste att det skulle bli otroligt slitsamt eftersom uppvärmningen var apjobbig och kroppen kändes som en trög klump. Men nu så är det gjort. Stolt över att jag gjorde det ändå fast jag inte ville.

Vi ska äta pannkakor till kvällsmat, medan jag skrivit på det här inlägget har Rickard fixat käket. Jag vill ha glass till pannkakorna. Hade inte det varit smarrigt så säg. 🙂 Imorgon ska vi börja skoldagen med att gå igenom basgruppsfrågorna så behöver nog kika lite på mina anteckningar efter maten. Från en heldag i skolan och sedan mer skola när jag kommer hem. Ja, så är det att vara student.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

25 kommentarer

 1. avatar

  Låter onekligen härligt. Så skönt att kunna ställa sig så där och bara träna för fullt och köra all in liksom. Pannkakor är ju så sjuktgottm

  1. avatar

   Ja, med ett löpband hemma har jag inga ursäkter till att slippa….

 2. avatar

  Ja som student är man aldrig ledig men sedan saknar man den tiden=)

  1. avatar

   Precis så är det. Tänker redan på när vi är klara och alla går vidare med jobb och annat.

 3. avatar

  Men gud så himla gott med.pannkakor och glass! Det blir det nog till helgen 😁. Lät inte som en jätte rolig uppgift. Men det fixar du säkert:D

  1. avatar

   Ja, det är klart jag fixar det. Den behöver bara ”marineras” lite…

 4. avatar

  Det var bra gjort för det är då man verkligen behöver komma igång. Bra att du gillar dom flesta ämnena i skolan. Jag själv längtar efter att gå på gym igen men just nu blir det mest promenader. avslappningsövningar och lite annat

  Ha en skön kväll
  Hälsning från Malin

  1. avatar

   Det är ju bra träning det med. 🙂

 5. avatar
  Jessifri85 säger:

  Skönt att du fick till några intervaller på bandet. Bra gjort att du höll det du hade sagt till dig själv i bilen 👊👍.
  Vad gott med pannkakor 🥞😋 håller med! Glass på pannkakorna är lyx & smarrigt 😋.
  Ibland gör man saker fast man inte vill eller har lust med att göra. Jag gjorde en sån grej idag. Cykla till stationen här i byn. Åkte bussen till jobbet. Jobba. Sen handla efter jobbet & cykla hem. Hade ingen som helst lust med det.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  1. avatar

   Det var bra gjort att du gjorde det som du inte hade lust med ändå. 🙂

 6. avatar

  Ja jag känner igen känslan vissa gånger är det tungt på gymmet. Men då känns det oftast ännu bättre när man är klar med träningen. Jag har också glass till pannkakor. Det är så gott 😍

  1. avatar

   Visst är det så. Idag var träningen så jobbig men jag är så nöjd nu när jag är klar med det.

 7. avatar
  Michelle säger:

  Ja vissa grejjer inom plugg vill man inte göra men det måste ha kännt skönt när det var gjort. Pannkakor älskar jag. Och glass 🥰

  1. avatar

   Ja, nu är ju inte uppgiften som jag skriver om klar än men det kommer bli bra. 🙂

 8. avatar
  Ann säger:

  Jag tror att jag är en av få som inte gillar pannkakor, och jag gillar det ännu mindre med glass på 😀

  1. avatar

   Haha, ja vi är olika.

 9. avatar

  Kul att det känns peppande och med en intressant termin. Förstår att det finns delar som känns jobbigare men tycker du har helt rätt i ställing. Checka av det jobbigaste så är det klart – så är allt bara roligare sen. Ja mellanlandar man i soffan är det ju ofta kört 😂

  1. avatar

   Haha, ja det var tur att jag inte satte mig i soffan först…. 😀

 10. avatar

  Pli du har på dig själv när det gäller träning, jag hade lagt mig på soffan med en gång. Ja skola minns jag, skola där o skola när man kom hem. PUST!

  1. avatar

   Jag har ju gjort det i så många år nu. Vet att känslan efteråt gör det så värt det. Fast jag kanske egentligen inte vill.

 11. avatar

  Så bra att du gjorde träningen ändå fast din kropp kändes tung. Strålskydd? Är det skydd mot röntgen och sådana saker eller är jag helt fel ute? Det låter smart att börja med den minst roliga uppgiften. Gott med pannkakor och som du säger är det gott att ha glass till.

  1. avatar

   Du har helt rätt i att det handlar om röntgen och hur man skyddar personal vid röntgenundersökningar.

 12. avatar

  Så fin du är i kjolen! Det låter som en bra strategi att göra det som är tråkigt eller det som tar emot först. För min del iallafall så blir det annars gärna att det tråkiga åker allt längre ner på priolistan. Det här att få till nån form av träningspass när kroppen skriker nej är dock en svår bedrift.
  Pannkakor med glass skulle jag också kunna sätta i mig en stadig portion av i skrivande stund😆😋

 13. avatar

  Det bästa sättet, är att börja med det som tar emot först.
  Skönt när det är gjort och pannkakor med glass är inte fel alls.
  Carin

  1. avatar

   Ja, visst är det så. Glad att jag inte föll för latmasken.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: