Mitt huvud tyckte inte att det var en bra idé att springa idag. Hittade på alla möjliga tänkbara ursäkter till att slippa. Men Rickard skulle träna och jag ville/kunde inte vara ”sämre”. Så efter att han sprungit sitt pass tog jag tag i mig själv. Jag värmde upp 1 kilometer och därefter sprang jag 8*400 meter i 4,48 minut/kilometer. Jag gick 100 meter som vila mellan varje intervall och när jag var klar joggade jag också ner 1 kilometer. Jag gillar inte uppvärmning så att jag joggade 1 kilometer är bra för att vara jag, haha. Kroppen kändes pigg och glad.

Ikväll fick det bli löpbandet och eftersom det är lättare att springa på löpbandet så låg jag på en högre fart än vad jag gör utomhus. Så det blev ett bra pass. Imorgon hoppas jag att mitt hopprep kommer för då ska det bli ett explosivitetspass tänkte jag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: