Sitter jag och Ida i köket, Ida med sin padda, jag med min dator och så ödlorna som springer runt på golvet. Den ena ödlan använde precis golvet till toalett…. Men det är bra, då vet jag att magen fungerar. Det är riktigt hett här i köket, termometern visar 29 grader och utetemperaturen precis vid fönstret visar 49 grader. Som en bastu ju. Konstaterar även att mina paletter växer så det knakar. De skott som jag planterade för ett tag sen växer fint. Kanske att jag nu kan få mina stora och rejäla paletter som jag önskar. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Verkligen badväder!

  1. avatar

   Det håller jag med om!

 2. avatar

  Men så många fina palettblad ❣

  1. avatar

   Ja, jag älskar dom! Men nu börjar de växa lite för mycket på höjden så ska frisera till dom lite för att få mer buskiga växter.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: