Det är dags för veckans första inlägg, har sovit som en gris inatt och varit ute i hettan och dömt fotboll. Brukar inte vara ett fan av vätskepauser men idag ville jag ha vattenpaus. Struntade lite i stil och profil idag och hällde vatten över mig i båda pauserna under halvlekarna och emellan. Hur skönt som helst och värdefullt! Ska lägga in alla målen om en stund. Det blev 12 mål och en varning att lägga in. När jag kom hem tog jag en iskall dusch, drog på mig en bikini och en av mina fina sommarklänningar.

Igår morse ville jag inget hellre än att komma hem från Gotland. Jobbiga grannar förstörde helt, det blev inte många timmars sömn den där sista natten så jag ville inget hellre än att komma hem och få sova i min egen säng. Idag däremot när jag sitter här hemma i min soffa så saknar jag Gotland så mycket, det känns så tråkigt och ledsamt att resan nu ligger bakom oss. Samtidigt som jag är så glad över all familjetid. och det var verkligen en fantastisk resa. Jag har sparat fina minnen i mitt hjärta och ett gäng fantastiska bilder att minnas tillbaka med. Jag älskar Gotland så mycket och jag längtar tillbaka. Jag kan nog aldrig bli mätt fast vi sett så mycket och sett samma saker flera gånger.

Vet du vad som slog mig, i år är det tolv år sedan som vi var på Gotland för allra första gången. Tolv år!! Var har alla de åren tagit vägen egentligen? Vill du läsa mina tidigare inlägg från Gotland tidigare år så kommer de här, slänger även in årets:

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar
    Michelle säger:

    Så härligt med att simma och det var duktigt att kunna simma så mkt. Simning är ju det mest skonsammaste för kroppen när det gäller träning.

    1. avatar

      Jag vill faktiskt börja simma mer. Tycker det är riktigt härligt faktiskt. Håller med om att det är skonsamt för kroppen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: