När jag åkte till Mjölby ikväll så tänkte jag tanken att ikväll kommer telefonen ringa under pilatesklassen. Och mycket riktigt, något utlandsnummer tyckte det var en bra idé att ringa mig just under passet. Så ikväll har jag kommit på att jag nog skulle behöva en platta att sända live ifrån istället. Velade om jag skulle lägga upp klassen eller inte men den får vara kvar tills vidare. Det blev ett bra pass med lite nytt för benen med fokus styrka och balans. Det behövde jag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 kommentarer

 1. avatar
  minimne säger:

  Blir mer och mer intresserad av att testa på pilates. Din inlägg låter så inspirerande! Otur att det ringde någon just då. Ibland får man konstiga utlandsnummer som ringer en men jag brukar aldrig svara. Glad påsk!

  1. avatar

   Så kul att du blir inspirerad av mina inlägg. Klart du ska testa!

   Glad Påsk!

 2. avatar

  Så typiskt att när man vill att saker inte ska hända. Så händer dem 😆. Skönt ändå att passet kändes bra 😊👍

  Glad Påsk 🐣💚

  1. avatar

   Ja det blev ett bra pass, jag har träningsvärk idag. 😛

   Glad Påsk!

 3. avatar

  Alltså sånt där är så surt! Tänk att det alltid ska ringa när man MINST vill det. Så sjukt störande på många sätt och vis. Kul där att du la ut passet, alltid trevligt att höra din röst också.

  1. avatar

   Ja, visst är det surt, kan säkert nästa gång stänga av ringsignalen iallafall. Tills jag har en platta vill säga att sända live från istället.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: