Alltså kan vi ta en stund och kika på hur fin solen var när jag åkte iväg på fotboll tidigare ikväll? Var bara tvungen att stanna och fota. Fantastiskt ju! Matchen gick bra, jag kunde springa och kände mig lätt i kroppen. Dock ska jag tillägga att det såklart gjorde ont i mitt muskelfäste/led i bäckenet. Funderar helt klart på att hoppa över försäsongen och köra rehab ett tag. Men vi får se, har så svårt att bestämma mig.

Har du sett den här serierutan från Bamse? Tänker osökt på hanteringen i början på coronapandemin när människor började bunkra. Jag tycker absolut att det är rimligt att vara förberedd men att få panik hjälper ingen. Framförallt inte sig själv. Skalman är helt klart före sin tid med sina klokskaper. Om det inte är ett avsnitt från en nygjord tidning. Det ska jag låta vara osagt såklart.

Sneglade på klockan nu och ser att det börjar närma sig midnatt. Kanske ska skutta i säng och sova några timmar. Känner mig inte jättetrött men behöver sömnen. Nej, jag får skriva mer imorgon. Godnatt!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 kommentarer

  1. avatar

   Det låter rimligt att det är den. Tack för att du hittade den till mig. 🤩

 1. avatar

  Vad otroligt fin solen var. Förstår att du blev tvungen att stanna och ta en bild. Ja skalman är verkligen klok. Det där med bunkrande var tycker jag en aning överdrivet och då tänker jag speciellt på toapapper. Hoppas du får en bra torsdag!

  1. avatar

   Ja, toapappret var rätt galet….

 2. avatar
  michelle säger:

  kan nog va bra o vila och köra rehab så det inte bli överansträngt och sen blir för mkt. krya

  1. avatar

   Tack!

 3. avatar
  säger:

  Så vackert ljus. Tidigt i morse var ljuset fantastiskt här också. Var försiktig så du inte skadar dig mer. Vi alla hanterar kriser olika. Skojade alltid om att skitnödig inte var den vanligaste symptomen på covid. 🙂 Samtidigt ska man vara förberedd och ha saker hemma så man klarar sig en vecka..

  1. avatar

   Ja, så är det ju. Det tycker jag med att man ska vara förberedd för en vecka oavsett anledning till kris. Men bunkra så hysteriskt som vissa gjort tror jag inte kommer gynna oss.

 4. avatar

  Ja, det har varit väldigt fina solnedgångar nu några dagar. Det är såå fint! 😃😍. Gjorde du rätt i att stanna & fota 😊.

  Hehe…….jag har med svårt att bestämma mig. Men ofta testar jag. Går det inte. Så vet jag. Alltid lär man sig något ☺️.

  Det finns folk till allt. Kommer alltid att göra. Så man blir inte förvånad. Folk tänker inte på hur man gjorde förr. Vi har inte haft t.ex. papper i alla tider.
  Folk är som dem är. Ingen idé att lägga energi på det.

  Hoppas att din dag är bra! 🌷

  1. avatar

   Tack! Jag har haft en bra dag. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: