I några veckor har jag och Rickard tänkt att köpa nya löparskor. Idag när regnet stod som spön i backen passade det perfekt. Så vi åkte först till Intersport men där var det nog sämsta utbudet någonsin. Provade några skor men inga kändes som jag ville. Så vi åkte istället till Stadium och där hittade bårde jag och Rickard ett par. Jag velade mellan ljusgröna eller de marinblå skorna, båda från Asics och till slut föll valet på de vänstra skorna. De hade precis den känslan jag är ute efter: känslan av att gå på moln. När jag började springa så var det alltid Asics som gav mig den känslan. Sen tyckte jag att Asics tappat lite så då blev det ett par Saucony, Nike ett år och så Saucony igen. Och nu har jag återigen ett par Asics. Får se vad jag tycker om dom. Imorgon ska vi till Gamleby och springa lopp så det blir ett ordentligt test direkt. Har även tänkt ett tag att jag vill testa att springa i löparkjol så hittade en på stadiums rea. Får vi se vad jag tycker om det. 🙂

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

20 kommentarer

 1. avatar

  Snygg kjol!
  Jag köpte nya skor här för ett tag sedan, det blev ett par Salomon, helt okej faktiskt!

  1. avatar

   Har aldrig testat salomon faktiskt. Kör på Asics eller saucony. 🙂

 2. avatar
  minimne säger:

  Ja det är så viktigt att ha bra skor om man ska springa lopp och att de passar ens fötter. Jag själv har ett par sneakers som är några år men tänker att nästa år ska jag skaffa ett par nya, Hoppas det går bra att springa loppet idag och att ni får bra väder. Håller tummarna att de nya skorna ger den känslan du vill.

  1. avatar

   Tack för tummarna. Skorna var riktigt bra. 🙂

 3. avatar

  Har aldrig hört eller sett någon löparkjol tidigare. Att det finns för paddel och tennis det vet jag, men inte för löpning.
  Jag har alltid gillat asics, men tycker de pajar fort i bakkappan.
  Ha en bra fredag och hoppas att det känns bra att springa i kjol och de nya skorna.
  Carin

  1. avatar

   Nej det är inte jättevanligt, men igår på loppet var det tre personer inklusive jag som sprang i kjol. För mig har asics gått sönder vid stortån.

 4. avatar
  säger:

  Skor är det viktigaste plagg vi har. Dom måste vara bekväma och kännas sköna. Skor får gärna kosta en del så sparar man hela kroppen!

  1. avatar

   Det är sant!

 5. avatar

  Vad roligt med ett par nya löparskor jag skulle med behöva köpa ett par nya till mkan promenader 😀 klart det ska känns som på måln när man springer

  1. avatar

   Ja, det är alltid skoj med nya skor tycker jag.

 6. avatar

  Som du vet älskar jag löparkjolar. Kan inte tänka mig att kuta i något annat faktiskt! Men sen finns det såklart både bra och dåliga modeller… Hoppas du gillar din!

  1. avatar

   Jag har sett det, blivit lite peppad att testa efter att ha sett alla dina ”löparkjolsbilder”. Det hoppas jag med! 🙂

 7. avatar

  Så bra att du hitta ett par löpar skor. Bra att göra såna ärenden när vädret är lite sämre.
  Är det smart att springa i dem nya skorna i ett lopp? Kan få skoskav & ha ont 🤗.
  Hoppas att det går bra i loppet. Hejja! 👏🏻👏🏻😀
  Ta hand om dig❣️🤗

  1. avatar

   Ja den risken finns ju alltid i nya skor. Men fötterna klarade sig, blev inga skavsår. 😀

 8. avatar
  säger:

  Hoppas du blir nöjd med skorna! Antar att du snart vet det. Och bra skor är ju ett ”måste”. För egen del springer jag inte men köper sedan ett bra tag ”Sketcher” där man liksom svävar på på moln. Lätta är de och formar sig också efter foten och avlastar väldigt bra.

  1. avatar

   Det låter som riktigt bra skor med den känslan jag vill ha. Skorna var riktigt bra, jag är nöjd. 🙂

 9. avatar
  säger:

  Grattis till nya skorna och jag tycker att du valde helt rätt färg. Hoppas att du blir nöjd med dem!

  1. avatar

   Tack, jag blev nöjd. Enda är att jag kanske kunnat ta ytterligare en halv storlek mindre.

 10. avatar

  Vilken härlig färg de var på dom ljusgröna. Den känslan av att springa på moln är helt underbar, så jag förstår precis vad du menar. Wow löpar kjolen ser så skön ut, hoppas att du tycker om den när ni springer loppet i morgon 🙂

  1. avatar

   Visst är det fin färg. Gillar verkligen den gröna nyansen. Jag tyckte om kjolen och vill ha fler.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: