Jag vet inte om vissa väljer att missförså med flit. Mitt inlägg tidigare idag handlade inte om att specifikt gå på vegetarisk kost. Borde det inte ligga i alla konsumenters intresse att få till hållbara och hälsosamma produkter oavsett vilken kost man väljer att äta? Att inte behöva leta sig genom en djungel av produkter med den ena ingrediensen konstigare än den andra. Eller det nya normala nu med fyra olika sorters processade sockerarter. Det är framförallt det jag kritiserar. Det är ingen ”mission” att få alla att käka kött. Man äter det man vill. Men jag tycker att man som konsument ska ha möjlighet att välja mellan bra alternativ. Inte äta mat som på sikt kommer göra en sjuk. För dålig mat kommer göra just det, oavsett animaliskt eller inte.

Så från kost och hälsa till dagens träningspass. Det var en mental uppförsbacke att mig över idag. Jag körde med ett litet lur som jag tar till ibland när jag är trött: jag sätter kravet extremt lågt. Idag var kravet att jag bara behövde jogga en kilometer. Väl på löpbandet och jag började springa kände jag mig faktiskt pigg. Så jag smällde till med en femma på dryga 26 minuter. Hur bra som helst ju att kunna springa på den nivån efter två nattpass. Jag är väldigt glad över att jag valde att testa och känna på kroppen.

Kvällen spenderades på fotbollsplan. Vi började med att titta på en match men efter 18 minuter stod det fem-noll till ena laget. Det kändes allt annat än roligt så vi åkte istället till en annan fotbollsplan. Där hade vi en trevlig kväll tillsammans med J och E. Så skoj att kika på fotboll igen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Tror inte någon missuppfattar dig ”med flit”. Däremot är det en smula provocerande med osanna och vilseledande texter. 🙂

  1. avatar

   Vad är osant menar du? Att mat som inte innehåller någon näring kommer
   göra människor sjuka på lång sikt?

 2. avatar

  Bra jobbat och vilken härlig kvällsavslutning det blev på dagen.

  1. avatar

   Jag var så nöjd och glad! Det blev verkligen lyckat. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: