Jag trivs verkligen med att blogga på egen domän. Slippa strulande portaler och slippa reklam som jag inte vill ha. Jag tycker om alla olika funktioner som finns i inläggen. Att kunna göra tydliga citat, kunna lägga in små bildgallerier och att smidigt länka till artiklar och studier, youtube och spotify. Jag kan inte komma på en enda nackdel faktiskt. Jo, kanske att jag inte fattar hur jag ska få alla inlägg likadana, det vill säga att man inte behöver klicka upp inlägget för att kunna läsa all text. Jag vet inte vad som avgör när inlägget behöver klickas upp och inte. Tycker personligen att sådana layouter är lite jobbiga. Och så har jag det själv…. Men det är inte ett medvetet val.

Imorse gick jag på min efterlängtade ledighet, med dubbla känslor för jag vet hur fort det kommer gå men det vill jag inte tänka på nu. Under ledigheten vill jag utveckla min blogg mer, skriva vardagsinlägg, berätta om min träning och fortsätta skriva om saker som upprör mig och saker som jag funderar över. Vara Hanna helt enkelt. Drömmen är ju att bygga upp min läsekrets ytterligare lite till. Jag skulle ljuga om jag skriver att jag bara bloggar för min egen skull. Det är nämligen inte sant. 😛

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 kommentarer

 1. avatar

  Jag trivs också på wordpress och jag är så glad att jag gav det en chans och faktiskt stannade. Är så glad över att slippa allt strul. Jag vill med få upp min läskrets mer. Visst tycker jag det är kul och blogga men jag bloggar inte bara för min egen skull. 🙂

  1. avatar

   Kul att du gillar wordpress. Det är inte lätt att få upp läsarantalet. Tänker att trägen vinner.

 2. avatar
  säger:

  Är verkligen så skönt att trivas med bloggen, kul att höra att du gör det 🤗 Tycker också väldigt mycket om valfriheten man har när man kör eget, man är mer begränsad hos portal. Det enda jag personligen egentligen saknar med portal är väll communityt då 😊 Härligt med ledighet & blogginspo❤️

  1. avatar

   Jag var inte särskilt stor del av communityn på blogg.se så jag saknar det inte.

 3. avatar

  Jag trivs också med att blogga på WordPress, men jag har inte tagit mig tid än att lära mig vilka funktioner och val som finns.
  Jag bloggar mest för min egen skull… Just nu iaf, har inte haft ork att engagera mig så mkt, men det kanske kommer.

  1. avatar

   Det är ju helt okej det med. Man måste inte blogga för någon annans skull än sin egen om man inte vill.

 4. avatar
  minimne säger:

  Att blogga på egen domän kan vara bra som du skriver. Jag har ju egen domännamn men bloggar via blogg.se då jag betalar redan för domännamnet och för att kunna blogga via wordpress så skulle jag behöva betala mer och det kände jag inte att jag ville göra. Det låter bra att du vill öka din läsarkrets. Tycker din blogg verkligen sticker ut då du verkligen står för dina åsikter och kan verkligen motivera varför du tycker så som du gör i ett ämne.

  1. avatar

   Tack, kul att du tycker så om min blogg. Det är ju så jag är annars med. Man ska inte fråga mig om man inte vill ha ett ärligt svar. Däremot så är jag aldrig elak.

 5. avatar

  Härligt att du är nöjd med att blogga på egen portal och jag kan tänka mig att det finns en hel del fördelar.

  1. avatar

   Ja, jag kan inte se några nackdelar faktiskt.

 6. avatar

  Men vad härligt att du ska fokusera mer på bloggen! 😊

  1. avatar

   Ja, jag tycker det känns roligt faktiskt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: