Jag gick och la mig redan vid åtta igårkväll. Jag somnade faktiskt och vaknade bara till ett par gånger och vände på mig. Somnade sedan om direkt. Ambitionen var att komma upp och springa före frukost men det sprack. Fattar inte hur jag förr kunde komma upp så tidigt och springa intervaller på bana. Men det är nog skillnad när jag hade någon som väntade på mig. Nu var det ju ”bara” löpbandet……

Barnen har gått till skolan, jag ska smälta min frukost en stund till och sedan ska jag springa en runda. Eftersom jag var ute och cyklade igår så kör jag nog på löpbandet. Så kan jag avbryta när jag tröttnar…. Eller om det inte känns bra. Eftermiddagen kommer spenderas på jobbet. Två pass till innan jag är ledig på schemat. Efter idag alltså. Jag måste också läsa på kring det jag ska presentera på kursen. Gillar verkligen inte att prata i grupp men tricket för att lyckas är att vara väl påläst. Ser fram mot kursen, minus presentationen då…

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 kommentarer

 1. avatar
  Michelle säger:

  Kul att du orkar så tidigt inatt komma upp för springa. Önskar jag hade min ork för det med men man kanske blir motivera av att läsa andras bloggar 🙂

  1. avatar

   Jag kom inte upp för att springa. Tror jag skrev det med. 🤪

 2. avatar

  Vad hurtig du är! Jag har ett nödvändigt ärende idag, i övrigt blir det nog soffan som gäller. Just nu både regnar och åskar det…

  Ha en fin dag!

  1. avatar

   Vad mysigt det låter med regn och åska! Hoppas ärendet du hade gick bra. 🙂

 3. avatar

  Men så gott att komma säng så tidigt, skulle verkligen behövas här ibland, känns som trots långhelg så ligger sömnkontot ändå fortfarande på minus. Så att du sov så länge och inte riktigt orkade upp och springa kanske var för att du just behövde vilan tänker jag. Skönt med få arbetspass kvar, jag har två kvar med sen ledig fredag men i gengäld skall jag iväg på ett annat jobb på söndagen.

  1. avatar

   Det var säkert så det var. 🙂

 4. avatar

  ja men det är kul o läsa. du är så jätte duktig att motionera o med din mat. äter övriga familjen som du eller bara du ) nä det är ju inte alls den energin man hade då ens när barnen va små . kanske så det ska va

  1. avatar

   Vi äter samma mat allihopa. Det var länge sedan som jag slutade att äta ketogen kost. 🙂

 5. avatar
  minimne säger:

  Roligt att du läser en kurs. Jag gillar heller inte att prata inför en grupp. Kan tänka mig att det är lättare att komma upp och iväg om du hade någon som väntade på dig och inte att du ska springa på löpbandet.

  1. avatar

   I helgen konstaterade jag att det faktiskt går att komma upp. Med lite vilja så. 🙂

 6. avatar
  Johanna säger:

  Skönt att läsa att det inte bara är jag som kan lägga sig vid 8 och somna ! Jag älskar att gå upp tidigt och gå ut och gå , för att man slipper folket 😅. Vad läser du för kurs :).

  1. avatar

   Det är ju underbart att gå och lägga sig tidigt och sedan sova hela natten. 🙂

 7. avatar

  Skönt att sova tidigt, det behövs ibland. Men jag har så himla svårt att komma i säng i vettig tid. Har blivit desto bättre att somna på soffan framför tvn. 🙈 Det låter som en bra plan att vara ordentligt förberedd inför presentationen. Då går det lättare!

 8. avatar
  Jessifri85 säger:

  Det är kul att se minnena på fb dag för dag. Vad man gjorde just då & så.

  Du var lite trött. Skönt att lägga sig tidigt. Sen vakna utvilad.
  Det är samma för mig ibland. Att jag har lust att gå ut & gå eller gymma på kvällen innan. Men så när morgonen kommer så är den lusten borta. Då får jag tvinga mig eller skita i det. Det känns ibland lite irriterande 😊.
  Gött med egentid på morgon när allt är fixat. Gött att vara snart ledig 😀

  Ha det så bra! 🌷

 9. avatar

  Spännande hade missat att du läste en kurs. Vad läser du nu? Är det samma som du skulle haft praktik på för något år sedan eller något helt nytt?

  1. avatar

   Det är kurs för att bli domarutvecklare inom fotboollen. Kommer bland annat vara instruktör på fortbildningnar.

   1. avatar

    Åh då förstår jag. Så kul! Låter som något som passar dig 😀

 10. avatar

  Du är garanterat inte ensam om att inte gilla att prata inför andra men det är lite av en vanesak. Lycka till när det blir dags.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: