Godmorgon! Det var tufft att jobba natt efter att ha jobbat dag. Men det gick bra ändå, nu tänkte jag uppdatera min blogg medan Ida gör klart det sista inför att gå till skolan. Sen hoppas jag på att få sova många timmar. Känner mig helt slut.

Dagens inlägg har jag snott från mitt flöde, det osar ironi men inte mindre viktigt för det. Det är alltså inte jag som kan ta åt mig äran för raderna som följer. Däremot är det ett område som jag vetat om sedan starten av pandemin. I slutet av mitt citat nedan så står om en artikel från Läkartidningen. Den har jag inte koll på just nu men jag avser att leta reda på den. När jag sovit några timmar vill säga.

Låt oss säga att du har en medicin, som när den används profylaktiskt – minskar risken att dö (med den berömda sjukdomen som börjar på C och slutar med ovid) med 92%

Säg att du dessutom bevisar detta i en peer reviewad observationsstudie med över 88 000 människor. Borde denna medicin då inte genast bli godkänd att användas profylaktiskt för just den åkomman?

Nä, tydligen inte för då skulle läkemedelsbolagen inte tjäna tillräckligt med pengar. Det handlar ju nämligen om en gammal beprövad medicin där patentet gick ut 1996. Att medicinen till och med vunnit nobelpris, spelar inte heller någon roll. Man har förlöjligat den och kallat den för hästmedicin.


Många läkare kände till läkemedlets goda effekter redan 2020, men de blev förbjudna att använda det. Grunden till att det förbjöds var ett fåtal utvalda studier som visade att det inte hade någon effekt. Att man använt för låga doser och satt in det i ett alldeles för sent skede i just dessa studier – struntade man i.

OM läkemedlet hade godkänts att användas som behandling – hade m RNA injektionerna aldrig fått sitt nödgodkännande. Det skulle tyvärr kunna vara en förklaring till att det förbjöds.

I Läkartidningen skrevs en debattartikel om detta läkemedel för över ett år sedan. 3 läkare menade att det kunde stoppat hela pandemin om det inte smutskastats och förbjudits.

Studien kan du HÄR och läkemedlet som det skrivs om heter ivermectin.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: