Godmorgon!

Jag säger godmorgon (för mig är det morgon nu efter att ha sovit efter nattpasset) med en fantastiskt vacker bild från en datenight för fyra år sedan med Rickard. Vi gick på bio tillsammans och tog en promenad nere vid ån. Men nu kommer jag inte ihåg vilken film vi såg. Är inte kvällsljuset fantastiskt så säg. Jag har sovit helt okej efter nattpasset. Vaknade av att det var riktigt varmt i sovrummet. Senare blir det nog en sväng till badet. AC:n går på full speed kan jag säga. På uteplatsen är det nästan fyrtio grader men det är i solen.

Igår roade jag mig med att plantera om alla mina paletter som stått på rotning i köksfönstret. Har klippt av ett gäng toppskott för ett tag sedan och de är lite bleka just nu då de fått en aning mycket sol. Men jag hoppas på att det snart ordnar till sig. Gardinen i köket får agera skugga.

Men jag har mängder med krukor men majoriteten är antingen för stora eller för små. Det får bli lite shopping framöver men de duger just nu.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 kommentarer

 1. avatar

  En vacker blomma som jag inte klarar av att ha här i Spanien, tyvärr.
  Carin

  1. avatar

   Tråkigt att den inte trivs i Spanien.

 2. avatar

  nån AC har vi inte, funkar ganska bra ändå, fint nu överallt.

  1. avatar

   Hos mig blir det smällhett om vi inte har ac:n igång. Tror det har med ventilationen att göra.

 3. avatar

  Så fina de är och så många. Imponerande! Själv har jag en förmåga att få dem att vantrivas här hemma tyvärr…

  1. avatar

   Jag trodde inte att de skulle trivas faktiskt. De trivs bäst i köket vilket är otippat. Alla andra växter har dött i köket.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: