Jag sov som en stock efter nattpasset, helt underbart skönt. Eftermiddagen har spenderats med näsan i böckerna. Hade sällskap av Maja med. 😛 Idag har jag påbörjat att skriva på en av uppgifterna, lite bakgrundsfakta kring hygienobservationerna som ska göras. Alla uppgifter ska vara klara samma dag: min födelsedag 20:e november. Men så länge tänker jag inte låta uppgifterna halka efter. Idag fick jag äntligen mail om att böckerna som jag beställde är på väg. Kommer inte välja långsam frakt igen bara för att få gratis frakt. Det var det inte värt kan jag säga. Men imorgon kanske de dimper ner så jag kan börja läsa kring akutsjukvård och omhändertagande av akut sjuk patient. Det ser jag fram emot. Nu har jag mest grottat ner mig i hygien och MRSA. Områden som jag ändå kan eftersom det finns med i bakhuvudet dagligen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Vilket fint studiesällskap du har. När det gäller kurslitteratur och böcker som man vill ha snabbt är det nog klokt att betala för frakten. Bra med framförhållning när man studerar. Jag låg hellre steget före.

    1. avatar

      Känns mycket bättre att vara lite före. Ger mig en trygghet. Yes, det är helt klart värt att betala för frakten.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: