Godmorgon! Vi gick och la oss vid åtta igårkväll, fick så fruktansvärt ont i magen. Tog ett par alvedon och en ipren och då släppte det efter någon timme. Men jag behöver nog kolla upp det framöver. Idag är det bara lite molande värk kvar. Det var var verkligen skönt att sova ikapp, det behövdes.

Alltså jag får skämmas lite. Jag satt och svarade på kommentarer igår och de äldsta var från början av september. Så dåligt av mig måste jag säga men nu ska jag hålla efter lite mer. Blir ju merjobb att spara alla kommentarer… Bättre svara allteftersom de ramlar in tycker jag.

Dagens planer är plugg inför det vi ska göra i skolan idag: hjärt-lungräddning. Efter skolan åker jag direkt till Mjölby för min pilatestimme. Det blir en bra torsdag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 kommentarer

 1. […] Ont i magen, dagens planer och kommentarer […]

 2. avatar

  Hoppas du mår bättre!
  Håller med dig om kommentarerna – det är ju som bra att svara på en gång. Jag är likadan, läser en kommentar och tänker ” jag svarar sen”, men så blir sen lite för länge…

  1. avatar

   Håller med om att ”sen” blir väldigt länge ibland….

 3. avatar

  Aj, magont är inte kul, bra att kolla upp om det fortsätter? Ha det fortsatt fint!

  1. avatar

   Ja, det ska jag göra faktiskt. Tack detsamma!

 4. avatar

  Har lite samma problem, jag älskar era kommentarer men försöker jobba på att svara tidigare för annars blir det som du säger mer jobb. Hoppas magen mår bättre snart❤

  1. avatar

   Det blir lätt att samla på sig ett gäng men nu har jag betat av alla kommentarer som trillat in.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: