Det var så härligt att kunna gå till bilen i eftermidags utan vinterjacka. Nu hoppas jag att det är färdigt med de kalla dagarna. Jag vill ha sol., vår och riktig värme.

Jag hade tänkt cykla imorse, men eftersom jag verkligen sovit som en kratta inatt kände jag att jag inte orkade. Och jag kände i benen imorse och nu när jag gick till bilen att jag är som en seg klump. Borde träna idag sett till när jag tränade senast men just idag tror jag det stjälper mer än vad det ger något. Men vem vet, efter att ha suttit i soffan en stund, vilat lite så kanske jag får energi senare. Nu vill jag besöka bloggar men först skriva färdigt det här inlägget som jag hade tänkt skriva redan igår kväll men då hade jag faktiskt ingen lust.

Igår var vi bjudna till mina föräldrar för att träffas och äta god mat. Det blev lite tunga samtal, livet är ju så ibland men det är värdefullt med. Mammas mat var bara så god och jag ville inte sluta äta. Det gjorde jag dock till slut, haha. Alexander och Ida spelade plockepinn med mormor och Ida vann överlägset. När vi kom hem fortsatte spelhålan: vi spelade monopol och för en gångs skull lyckade jag göra alla bankrutt. Annars brukar Rickard vinna överlägset.

Idag har jag jobbat och det var mycket att göra, kändes som att vi alla sprang hela dagen. Blir ännu större kontrast efter mina lugna nätter. Föredrar dock att ha mer att göra än de där dagarna när det är lugnt. Resten av påskaftonen kommer gå i lugnets tecken. Har du haft en fin påskhelg hittills?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

 1. avatar

  jag kör eget trainingcamp och det går hur bra som helst!

  Känner igen trötthetskänslan efter tufft jobb och för mig är det enda som hjälper att träna. Simma, cykla, styrketräna brukar funka bäst. Sen är liksom kroppen i balans igen. Å andra sidan är jag ju van vid att träna minst en gång/dag så har kanske större behov av det + att jag är mer ”van” vid att ”sätta i gång” oavsett. Man kan alltid göra något. Gäller bara att anpassa. 🙂 Ofta släpper det faktiskt efter 15-20 minuter!
  Hoppas du får en fortsatt härlig påsk med mycket träning!

  1. avatar

   Det blev alldeles lagom mycket träning tycker jag. 🙂 Ska kika in på din blogg och läsa om ditt trainingcamp.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: