5 december 2023

Pilates för kropp och själ

Ikväll var det dags för min pilatestimme i Mjölby. Jag konstaterar varje gång som jag får till ett riktigt bra pilatespass hur mycket kroppen behöver det. Det blir väl lite tjatigt för dig som kikar in här att läsa det varje gång. Men!! Det är träning för kroppen och feelgood för själen. Underbart ju! Ikväll kände jag återigen hur mycket jag vill komma igång med regelbunden träning igen. Jag behöver ju inte ha kravet att jämt träna en timme utan ett pass någon gång mer i veckan vore ju bra. Kanske ska göra slag i saken och använda mitt friskvårdsbidrag till att träna med Linnea igen. Snart brinner årets bidrag inne så jag behöver ta tag i det. Lika bra att göra det nu direkt när jag ändå skriver om det. Ska bli skönt att få till ett tillfälle mer i veckan.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

2 tankar på “Pilates för kropp och själ

  1. Tack för påminnelsen om friskvårdsbidraget, det är snart dags att redovisa det på mitt jobb också.

    Jag skulle vilja testa pilates någon gång men det finns inte här i krokarna. Eller jo, SATS har ett Hot Pilates på onsdagarna men jag tycker verkligen inte om de där värmesalarna. Men jag kanske ska testa någon gång ändå, bara för att få känna på just pilatesen lite.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: