Tänkte kika in lite snabbt bara. Under en filt i soffan läsandes om akut respiratorisk svikt. Där hittar du mig idag. Det är kallt hos mig så därför plockade jag fram min fina filt som mamma virkat till mig. Jag mår bra, som vanligt lite trött bara.

Spontan reaktion på påståendet ovan, vad tänker du? Jag tänker att det säkerligen finns lite sanning i det hela. Koldioxid behövs så frågan är när det blir ”för mycket”. Något att grotta ner mig i framöver när jag inte är upptagen med mina studier. Nu ska jag fortsätta läsa. Önskar dig en härlig dag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 kommentarer

 1. […] Plugg och påstående […]

 2. avatar

  Lycka till med pluggandet!
  Ang citatet; jag vet inte – att påstå att vårt användande av fossila bränslen inte påverkar klimatet är väl att dra det lite väl långt. Sen att vårt ”slit och släng” -samhälle i stort också bidrar är väl självklart. Rent krasst så lever vi ju som att jordens resurser aldrig tar slut…

  1. avatar

   Är det verkligen det citatet säger? Så tolkar inte jag det. Att fossila bränslen inte påverkar. Poängen är väl att det finns andra problem än just koldioxiden också.

 3. avatar

  Jag tror Sverige borde koncentrera sig på Miljögifterna då vi har väldigt lågt utsläpp av C02. Känns som det är värre med miljögifterna i detta fall.
  Tänk att från supervärme där man svettats halvt ihjäl, så kan man istället frysa som bara den.
  Lycka till med studierna
  kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  1. avatar

   Jag tänker också så. Koldioxid behövs ju också.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: