Det är måndag igen och jag har varit vaken en stund efter nattjobbet. Jag har två nattpass kvar. Förra gången jag jobbade tre nätter i rad blev mitt blodtryck koko så jag har konsekvent sagt nej till fler än två nätter. Men den här gången lockade den där bonuspengen som vi får för att jobba extra pass en aning mer än ett eventuellt svajande blodtryck. Vi får väl se om jag får äta upp att jag jobbar så många nätter nu. Mår du bra?

 • Finaste ordet för att beskriva en person: Solglittrig. Läst hos Annelie.
 • En fin kommentar jag fått: Också Annelie. Klippte bort halva kommentaren då det var sista delen jag ville lyfta. Jag kan inte ta åt mig äran för alla rader jag skriver men då brukar jag ange författare om det är någon annans ord jag delar. Däremot så står jag för allt jag delar till 1000%.

Jag vill också passa på att tacka för alla dina fina kommentarer hos mig. Jag måste bli bättre på att kommentera här. Du har otroligt bra inlägg om riktigt viktiga ämnen. Du är modig som står för åsikter så offentligt som de flesta inte ens skulle våga yppa högt. Beundransvärt och heja dej. Jag håller nog med i allt! Känner ofta att dina inlägg förtjänar långa och genomtänkta kommentarer…och inte bara ett snabbt hej och jag håller med. Du är fantastisk.
Varm stor kram till dig!

 • Slump eller inte slump? Jag tycker det här är intressant att fundera över. Finns det ett samband eller har det inte med varandra att göra? Det kommer tiden att visa.

 • En person som absolut inte kommer få min röst i valet i höst: Förutom det röda blocket så är det ett absolut nej att rösta på Ulf Kristersson. Glömmer inte hur han ivrigt hejade på vaccinpass och hur hans parti ville införa tvångsvaccinering för barn.
 • En fördom jag har: Marcus Oscarsson måste vara köpt av läkemedelsföretagen. Maken till tunnelseende tror jag inte jag sett hos någon annan. Eller det skulle i och för sig vara alla random experter som ”inte förstår varför saker och ting blir det som blir…”
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Jag tycker det ska bli väldigt svårt att rösta i höst så det känns viktigt att vara insatt i vad politikerna prioriterar. I vår kommun har ett parti egen majoritet vilket sätter stopp för all debatt vilket aldrig är bra. De gör som de vill…

  1. avatar

   Nej debatten behövs verkligen för att ta bra beslut och få andra infallsvinklar.

 2. avatar
  Malin S säger:

  Tack för påminnelsen om Ulf! Människors rättighet att få bestämma själva får min röst. 💕

  1. avatar

   Ja, men vilket parti är det? Ett litet parti som MOD som har alldeles för liten räckvidd att komma in i riksdagen. Lutar mest åt KD men jag vet inte….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: