Godmorgon!

Det är fortfarande snö ute och det snöar bitvis. Men det är två plusgrader så snön blir nog inte långvarig. Ida tyckte det var konstigt med snö i april. Alla barnen har nu gått till skolan och jag tänkte lägga lite tid på min blogg en stund nu innan det är dags för anställningsintervjun. Precis som jag skrev igår så är jag inte den som ska intervjuas utan jag ska vara med och intervjua. Det blir spännande. Jag kunde ha tagit ett extrapass idag men jag kände verkligen att jag ville vara ledig. På en heltid brukar det inte bli så många dagar. Men om jag börjar jobba mer nätter kan jag få fler lediga dagar och då kanske få in fler extrapass. Vi får se. Behöver egentligen jobba extra men jag ska ju orka med och jag vill verkligen vara hemma också. Svårt ju!

Idag tänkte jag tipsa om ett avsnitt av Framgångspodden där Alexander intervjuar äventyraren Aron Andersson. Från poddbeskrivningen:

Jag blev så inspirerad av att lyssna på det här avsnittet. Ingenting är omöjligt och man ska aldrig ge upp. När jag tvivlar av olika anledningar ska jag tänka på det som Aron åstadkommit, trots att han sitter i rullstol.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Ja det han har gjort och åstadkommit är verkligen bra saker och ger även mig som sitter i rullstol inspiration. Vet att han är med i årets let´s dance och tycker det är jättebra- även om jag inte kollar 🙂

  2. avatar

    Tack för tipset. Den ska jag lyssna på.
    Jag gillar verkligen den killen. Ingenting känns som några svårigheter för han.
    Carin

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: