25 mars 2023

Respektlöst!

Godmorgon! Det är trötta familjen här. Grannarna höll låga i natt med med hög musik och prat och skratt. Samuel gick och sa till inatt med. Jag tycker det är så respektlöst, två kvällar i rad liksom… Om man vill väsnas kan man väl vara någon annanstans än vid själva campingen där folk vill sova. Hur som helst, nu sitter vi på morgonbåten och ska åka hem. Skippar kupén och sitter i fören allra längst fram. Blir fantastisk vy över Östersjön idag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

14 tankar på “Respektlöst!

 1. Lite surt med stim och stoj nattetid, man kan faktiskt ha trevligt utan att ställa till ett liv utan dess like.
  Tar skärgårdsbåtarna här nån gång varje sommar och åker runt i skärgården, blir fina vyer att fotografera.

  Ha nu en fin kväll.

  1. Ja, jag tyckte det var otroligt respektlöst. Särskilt eftersom vi sa till natten innan med. Låter väldigt trevligt med skärgårdsbåtarna.

   Tack detsamma!

 2. Nä, vad trist att folk inte kan tänka lite mer på andra. Alla som har semester vill ju inte nattsudda. Hoppas ni fick en fin hemresa.

 3. Ja men verkligen, inte minst 2 kvällar på raken. Visst skall man kunna ha kul men det behöver ju inte stojas och tjoas långt in p småtimmarna för det. Vilken vy ni får där på båten, ser härligt ut.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: