Det känns inte rimligt att vaccinera mot precis allting. Hur ska vårt egna immunförsvar byggas upp om man hela tiden ska vaccinera mot alla möjliga sjukdomar?

Jag tror inte att det är covid19 som messat upp immunförsvaret, jag tror det är vaccinet och alla boosterdoser som människor tvingats ta. Ja, jag skriver tvingats för i många länder har det varit allt annat än frivilligt. Även i Sverige har vaccinet mot covid19 omgärdats med krav. Inte direkt men indirekt genom kravet om vaccinpass för att få vara i stora folksamlingar med mera. Till vilken nytta då, viruset spreds som en löpeld hos alla som bar på viruset oavsett vaccinationsstatus.

Vad gör det egentligen med kroppen att hålla på och experimentera på det här sättet som det har gjorts under pandemin? Vad gör det med kroppen att inte låta kroppen på ett naturligt sätt ta hand om eventuella sjukdomar?

Nu pratar jag om att att ständigt vaccinera mot alla tänkbara sjukdomar som kommer. Jag vet att WHO har en vaccinationsplan från 2015 där deras plan för att uppnå god hälsa i befolkningen handlar om just det att vaccinera så mycket som möjligt av det som går att vaccinera emot. Det låter kanske lite som en konspirationsteori men HÄR kan du läsa mer om det. Det är inget hittepå av ett gäng konspirationsteoretiker.

Vem vet, jag kanske bekymrar mig i onödan men tills motsatsen är bevisad kommer jag fortsätta vara skeptisk och ifrågasätta det rimliga i det som vi matas med.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. […] Rimligt? […]

 2. avatar
  säger:

  Håller med så nu får det vara för min del.

 3. avatar
  säger:

  När vaccin tas fram så snabbt så är riskerna för en problematik större. Själv tänker jag inte ta några fler doser mot Covid-19. Den enkla sanningen är att ingen vet säkert.

  1. avatar

   Nej det är det jag inte förstår hur Lena Hallengren kan fortsätta med sitt ”vaccinen är säkra och effektiva” Hur man kan fortsätta påstå det med alla biverkningar är för mig en gåta.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: