Jag har ju hängt med ett tag nu och sett data från andra sidan. Mycket har jag sparat i minnet och bidat min tid. Nu ska jag dela lite kring Brook Jackson, en visselblåsare som hittat oegentligheter men fick sparken när det upptäcktes. Jag har vetat om det här ett tag men som med allt jag delar vill jag ha mer kött på benen. Nu är det dags.

Från Läkaruppropet

Journalisten Sonia Elijah berättade 22 juli i advokaten Reiner Fuellmich Stiftung Corona Ausschuss (betyder ungefär Utskottet för coronastiftelsen) om den senaste informationen från de nära 4 000 sidorna som släpptes om Pfizers covidvaccin i början av juli. Efter ett domstolsbeslut förra året måste Pfizer delge tusentals nya sidor om studien en gång i månaden.

Brook Jackson arbetade i september 2020 för Ventavia, ett företag som för Pfizers räkning utvärderade studierna för deras covidvaccin. Jackson upptäckte grava oegentligheter på Ventavia och anmälde detta till FDA 25 september, och blev samma eftermiddag avskedad. Hon blev sedan en klassisk visselblåsare, då hennes och andras vittnesmål uppmärksammade stort genom ett reportage i BMJ 2 november 2021.

De uppgifter som släppts från Pfizers studie hösten 2020 och senare utvärdering bekräftar visselblåsarens uppgifter. Pfizer har inte följt de säkerhetsregler som gäller vid studier for en ny substans utan regelmässigt förvanskat resultaten.

Vi illustrerar detta med fyra bilder från Elijahs föreläsning 22 juli. Alla handlar om de första dokumenten som släpptes, och som rörde 3-månadersuppföljningen av vaccineringen med Pfizers vaccin (vaccineringen från dec 2020 – feb 2021.

1. Totalt hade biverkningar rapporterats för 42 086 personer, och av dessa fall var könet okänt i 2 990 fall, åldern okänd i 6 876 fall och utfallet okänt i 9 440 fall. Det är extremt höga siffror gällande bristfällig dokumentation.

2. 1 228 personer rapporterades döda efter vaccineringen. Detta kände Pfizer till i slutet av feb 2021. men en hög chef inom Pfizer hävdar 12 april 2021 att de nu har data som visar att ingen dött av enbart vaccinet.

3. 1 403 fall av allvarliga hjärtkärlbiverkningar, 136 ledde till döden, och 50 % av biverkningarna inträffade < 24 h efter administreringen av vaccinet, vilket innebär mycket hög sannolikhet för kausalitet (ett direkt orsakssamband).

4. 270 rapporter om graviditetsbiverkningar, men för hela 238 av dessa, 88 %, redovisas inget resultat.

Utöver detta visade Elijah data från de senast släppta dokumenten. Vi ska två exempel på felaktigheter:

1. När Pfizer i New England Journal of Medicine 10 dec 2020 publicerade studien som låg till grund för ansökan om nödgodkännande så redovisades 2 avlidna i vaccingruppen, men Elijah har hittat ett tredje fall, som utlämnats. Det handlar om en 72-årig man som svimmade 26 okt 2020 och avled 11 nov samma år. Det framgår av dokumenten att dödsorsaken är okänd och oklart om obduktion genomförts.

2. En 48-årig kvinna fick efter dos 1 fyra kraftigt förstorade lymfkörtlar och onkologen på sjukhuset bedömde att den troligaste orsaken var vaccinet, försöksledaren för Pfizers studie höll med men läkemedelsbolaget bedömde att det inte fanns något samband med vaccinet.

HÄR kan du se källan till dessa påståenden.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Man blir rädd när man läser detta.
    Carin

    1. avatar

      Jag med! Det är så obehagligt. Redan från början har jag varit säker på min linje och ju mer som kommer fram desto mer säker blir jag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: