Godmorgon!

Det är en regnig tisdag, jag sitter här i köket och äter frukost. Planen är 100% fokus på studier. Först vill jag skriva några rader här och sedan besöka mina bloggvänner. Jag antar att du är nyfiken på vad mitt covidtest visade? Och ja, det visade positivt. Men det visste jag egentligen redan eftersom jag hade tagit ett positivit hemtest. Jag ser tusenlapparna fladdra iväg, det blir många sjukdagar och eftersom jag inte är vaccinerad måste jag stanna hemma i sju dagar. Från början kändes det väldigt långt att vara hemma men nu är det tisdag och jag är faktiskt inte helt frisk än. Jag är feberfri men hostar rejält. Nästa arbetspass är på lördag, hoppas jag kan gå till jobbet då.

Mitt möte med covid har inte varit värre än en förkylning med feber. Jag klarade mig bra länge ändå och jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle klara mig helt. Någon gång får vi alla det och nu var det min tur. Glad att jag nu fått det absolut bästa skyddet: naturlig immunitet.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 kommentarer

 1. avatar

  Helt sjukt att man måste vara hemma längre om man inte tagit sprutorna! Men du får väl sjukersättning?

  1. avatar

   Ja, jag håller med om det. Särskilt eftersom det kommit en studie som visar att man smittar kortare tid om man inte vaccinerat sig. Det är ju vanliga sjukdagar det går under.

 2. avatar

  Oavsett man tagit spruta/sprutor eller ingenting alls, så kommer man nog inte ifrån denna bacill.
  Ha en fortsatt bra tisdagskväll.
  Carin

 3. avatar

  Så skumt att även du fick covid19, och ganska exakt en vecka efter mig. Tänker på att du skrev förra veckan och att jag som du kände att man lite fallit på målsnöret. Glad ändå att man får den nu, och inte där i början när den var värre. Omikron som vi förmodligen har är ju mildare tack och lov.

  1. avatar

   Ja, visst är det skumt och ja omikron är mycket mildare.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: