Godmorgon!

Idag vaknade jag tidigt imorse när Rickard skulle åka iväg till Skövde, men jag klev inte upp utan somnade sedan om och sov till åtta. Låg kvar i sängen en stund och nu sitter jag här vid datorn, skriver några rader och käkar frukost. Idag har barnen studiedag så de ligger och sover så gott just nu. Skönt att få lite sovmorgon så här mitt i veckan. De är lediga imorgon med men då jobbar jag. Ikväll blir det grillat! Det ser jag fram emot.

Jag ska försöka träna något med. Vet ju så väl att jag kan träna även om jag har ont i foten, det finns så mycket annat jag kan göra än springa men ändå så är det de dåliga ursäkternas dag. Träningen blir ett senare projekt iallafall. Önskar dig en fantastisk dag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 kommentarer

 1. avatar

  Härlig onsdag, förutom svartmögel och missad länk. Måste också storstäda…överallt och rensa och få iordning. Behöver en ledig dag lelelr två tror jag. Ha en skön grillkväll, själv går vi ner på kvarterskrogen och firar en 51 åring
  Kram Kajsa

  1. avatar

   Vad roligt det låter med lite kalas. Hoppas att det blev en riktigt lyckad kväll.

 2. avatar

  Vaknade också 07:30 idag men jag är på sommartid nu så vaknar bara tidigare och tidigare.

  1. avatar

   Skönt att vara morgonpigg!

 3. avatar

  Vad skönt att ni fick sovmorgon idag. Sv: Inlägget som du läste på min blogg har någon annan lagt in. Tog nu direkt bort den och ska ta reda på vem som har hackat. Tack för att du är uppmärksam. Kramis ❤

  1. avatar

   Nej jag tyckte det var konstigt, kändes inte som din stil och sätt att skriva på.

 4. avatar
  säger:

  Kokos är gott, det hade jag också i ett tag. Tack för påminnelsen, hade faktiskt glömt bort det.
  Ha en fin, solig dag!

  1. avatar

   Tack detsamma! Ja kokos är väldigt gott faktiskt.

 5. avatar
  säger:

  Så skönt att kunna mjukstarta dagen i egen takt. Jag tycker kokos är väldigt gott och det tillför liksom det där lilla extra.

  1. avatar

   Det håller jag med om! Mjukstart är bra. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: