Min kropp är bokstavligt talat som en klocka. Vaknar alltid någon gång mellan halv tolv-tolv. idag somnade jag iallafall om och sov till ett. Tycker det är så konstigt att kroppen inte vill sova längre än dryga fem timmar. Jaja, sov en stund på eftermiddagen med medan Rickard och barnen var på badet så det ska nog gå bra att jobba en natt till. Det blir kebab och pommes till kvällsmat och när middagen är inmundigad är det dags att åka iväg för mina timmar på jobbet.

Sommarlovet har gått så fort, nästa vecka börjar barnen i skolan igen och om två veckor börjar jag plugga. Jag har löst mina passa som jag har den veckan för att kunna gå i skolan fyra dagar. Men det kommer bli en riktig mastodontvecka med fullt ös från söndag till söndag i princip. Pust, blir trött av bara tanken men framöver när jag lägger mitt schema ska jag anpassa det efter dagarna i skolan så då kommer det bli bättre. När jag la schemat för perioden nu visste jag ju inte att jag faktiskt skulle bli antagen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Kroppen är inte skapt för att jobba natt (säger jag som jobbat natt i över 20 år, häpp!) Jag har just börjat jobba natt igen efter att ha varit sjukskriven i nästan 6 månader ( har ju fått ett ci-implantat) och sover dåligt mellan passen just nu, trots 1/2 propavan! Men tror det blir bättre när jag kommer in i rutinen igen!
  Lycka till!

  1. avatar

   Jo men det gick faktiskt väldigt bra att jobba den tredje natten. Fast jag inte trodde det. Håller med om att kroppen inte är gjord för att jobba natt. Men i vården måste man ju….

 2. avatar

  Inser att jag missat en del, vad ska du plugga? Jag har inte riktigt hunnit med att läsa bloggar på ett tag speciellt inte senaste veckan. Och på sommaren tar jag lätt semester.

  Tycker också sommarlovet försvann väldigt snabbt i år.

  1. avatar

   Jag ska läsa till specialistundersköterska inom akutsjukvård och intensivvård.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: