Känsla: Jag har varit sur över en sak, orolig över vårt lilla husdjur som inte mår så bra och grubblat över annat smått och gott.
Väder: Kontrasternas vecka. Från hällregn till sommar och värme.

Träning: Det känns som att jag inte tränat något den här veckan. Men jag sprang lopp i veckan, SUP:en igår räknas definitivt som träning, mina framsida lår är inte att leka med idag…. I fredags dömde jag en skolcup så det får räknas som den dagens träning. Kan inte komma på något mer jag gjort. Med andra ord en ganska dålig träningsvecka…

Mina positiva från veckan:

 • Kul att springa lopp igen och att vara ute med Rickard. Vi springer alldeles för lite tillsammans nu för tiden känner jag. Mer löparbana och mindre löpband.
 • Har påbörjat min delegering för att få sätta PVK på patienter. I helgen har jag satt två vilket gick bra. 😀
 • Att sommarvärmen kom i helgen.
 • Att träffa Sofia igen, fira hennes födelsedag i efterskott.
 • Kul att få köra SUP igen. Det är en helt annan känsla att köra på öppet vatten. Vi fick cred av instruktören med som var imponerad över oss. Det var skoj!

Konstigaste: Känslan av att efter två år inte behöva ha munskydd inne hos patienterna. Det kändes som att jag gjorde något busigt och olovligt. Intressant känsla, jag som längtat efter att få slippa munskydden.

Något osmart: Att imorse ta på mig långa, svarta byxor och stödstrumpor när jag visste att det skulle bli riktigt varmt idag….. Var svettigt värre på väg till bilen och i bilen. Särskilt med tanke på att ac:n i bilen gått sönder….

Bilder från veckan:

Veckans mest lästa inlägg:

Godare i minnet och Märtas kaos

Smoothies för ödlor

Charmigt värre

Ruffel och båg och fiffel

Fem en freda vecka 22: Upprepning II

Mest lyssnade: Fågelsång, försökt vara mer med naturen när jag promenerat och inte gömma mig i mina hörlurar. Gått sådär faktiskt. Jag är inte bra på att vara här och nu. Känns som en träningssak.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 kommentarer

 1. avatar

  Jag hade nog fått värmeslag av både långbyxor och stödstrumpor i bilen då ac:n inte fungerar. Kan ni inte få det lagat? Jo det har verkligen regnat till och från denna vecka men nu verkar sommaren ha kommit 🙂

  1. avatar

   Hehe, det var precis så det kändes. 😛 Jo det är klart vi kan, men vi har glömt bort det. 🙂

 2. avatar
  Jessifri85 säger:

  Tack för att jag får ta del av din veckolista 😀. Vilken bra bild du fick på regnet 💦.
  Det var verkligen varit kontrast med vädret. Ändå så härligt att värmen äntligen kom lagom till helgen ☀️🦋😃.

  Du har ju ändå hållt igång. Rört på dig. Trevligt att du & din man sprang ett lopp tillsammans😃.
  Bra av dig att sätta PVK 👏🏻.
  Jättefina bilder 😃

  Ha en fin nationaldag! 🇸🇪🧁🎉🌺☀️😃

  1. avatar

   Ja det var riktigt roligt att göra tillsammans. 🙂 Tack detsamma!

 3. avatar
  Michelle säger:

  Vad tråkigt att erat djur inte mitt då bra. Vet ni vad det är felet ? Hoppas det mår bättre snart 💕

  1. avatar

   Hon har en infektion i munnen och har svårt att äta.

 4. avatar
  minimne säger:

  Härlig lista. Ja det har verkligen varit osäkert när det gäller vädret. Här har det också hällregnat för att sedan igår bli soligt och varmt. Har till och med varit tvungen att öppna mitt sovrumsfönster och satt i mitt myggnät för att kunna ha det öppet på nätterna. Nu får gärna värmen stanna.

  1. avatar

   Ja det tycker jag med! Det är så härligt med de varma och fina dagarna. Det gör mig på så bra humör.

 5. avatar

  Sup räknas definitivt som träning tycker jag, det är först när man räknar upp vad man gjort som man inser att man fått gjort en hel del. Vädret är helt klart varierande men älskar sommarvärmen som är just nu, den får absolut gärna stanna.

 6. avatar

  Jag förstår din känsla om hur du beskriver om munskyddet. Fick lite samma känsla när vi satt på tåget ner till Oskarshamn och vi ej hade mun skydd och sedan träffa två som är i riskgrupp, lite märklig känsla

  1. avatar

   Ja, jag är ju så van vid att använda munskydd, har gjort det i två år så nu känns det verkligen konstigt.

 7. avatar
  säger:

  Åh ja jag håller med dig, underbart att sommarvärmen kommit! Förstår att det blev varmt med svart men lätt hänt att klä sig för varmt 🤗 Så skönt att vara ute & promenera i naturen men jag är tyvärr också dålig på att vara i stunden, något jag vill bli bättre på. Så fina bilder!

  1. avatar

   Ja det här att vara här och nu är verkligen något att jobba på för min egen del känner jag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: