Känsla: Hur känns det nu då att ha jobbat en vecka efter semestern. Jag tycker det är en sådan konstig känsla. Har jag verkligen varit ledig i fyra veckor? Det jobbigaste har helt klart varit att börja ställa klockan igen. Tänkte cykla imorse tex men vaknade alldeles för sent för att hinna. Det får bli en cykeltur imorgon istället.

Väder: Tja, det har verkligen varit hela spannet: riktig högsommarvärme, höstkänsla och skyfall.


Godaste: Hm, tror det godaste blev stuvade makaroner och falukorv. Ibland är det enkla det absolut godaste.
Köp: Storhandlat mat. Hjälp vad dyrt det blivit. Undrar om maten kommer gå ner i pris igen framöver när det är mer stabilt eller om det här prisläget är det nya normalläget. Jag drömmer även om ett par tights från Stronger. De finns på rea men jag hoppas på att de prissänks ännu mer.

Mina viktigaste inlägg från veckan

Triss i saker som skaver….

Demokrati världen över

En granskning av en artikel

Träning:

Jag tycker att jag fått till en riktigt bra och varierad träningvecka.

Måndag: 8*400 meter + 1 kilometer uppvärmning och en kilometer nedvarvning.

Tisdag: Styrka och explosivitet i trädgården.

Onsdag: Vila

Torsdag: Sprang 8 kilometer inklusive uppvärmning och nedvarvning. 25*30 sekunder med en minut gångvila rymdes i dessa åtta kilometer.

Fredag: Badet med barnen.

Lördag: Cyklade till och från jobbet.
Söndag: I skrivande stund ingenting men något ska jag träna. Känner mest för att köra kort och effektivt med mitt hopprep. Men vi får se.

Veckans bilder: Eftersom att jag har börjat jobba igen har jag inte tagit lika många bilder. Finns liksom inte grejer att fota på samma sätt.

Veckans vad var det jag sa: Det är inte särskilt ödmjukt…. Men… Efter all kritik, alla påhopp och alla människor som förlorat sina jobb på grund av vaccinationsstatus är det rätt så gött att nu kunna säga ”vad var det jag sa”. Skönt att folkhälsomyndigheten kommit till den insikten iallafall. Läs och lyssna mer HÄR.

Veckans länkar:

Jag har ett gäng intressanta länkar men de är inbakade i veckans inlägg. Så därför blir det en kort lista den här veckan.

  • Håller jag på att bli utmattad? Bra inlägg av Underbara Clara.
  • Måste tipsa om en blogg som är perfekt för mig som älskar Gotland. Nämligen Gotland upp och ner. Fantastisk natur, historia och härliga utfykter sammanfattar bloggen väldigt väl.
  • Det är lätt att glömma bort att det är så mycket som påverkar vår hälsa. I det HÄR blogginlägget skriver Martina om hur tankar och känslor påverkar vårt fysiska mående. Det här nya forskningsområdet kallas för psykoneuroimmunologi. Att området finns är nytt för mig och riktigt spännande. Många blir provocerade men jag tror starkt på att vi kan påverka vårt mående mer än vad vi tror.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: