Känsla: Trött. Slarvat alldeles för mycket med sömnen och idag vaknade jag redan vid sex. Så onödigt när jag får sova. Men antar kroppen kände sig färdigsoven, kom ju i säng innan elva.

Väder: Högsommarvärme! Underbart ju. Så länge jag inte behöver vara ute vill säga….

Veckans roliga memes: (Ta inte de här på för stort allvar, tyckte bara att de var lite roliga.)

Läsvärt från veckan: Tycker allt att det varit skralt med intressanta länkar den här veckan. Men jag måste skriva om en. Finns det verkligen ett samband så är det fruktansvärt!

Ute Kruger: Aggressive and unusual cancers rise after covidvaccine rise in Sweden.

Statistiskprat med Bo och AnnCathrin Engwall. Del 1 och del 2 Får se hur länge de får ligga kvar innnan youtube anser att klippen bryter mot youtubes regler.

Den underbara kon – Gunnela

Träning: Det känns som en riktigt dålig träningsvecka med dåligt med fokus och slarv.

Måndag: Intervaller 300+200

Tisdag: Vila

Onsdag: Lite löpning med Rickard och J på på löparbanan. De körde sitt och jag körde mitt. Tre kilometer jogg+gång och så sprang jag några snabba intervaller.

Torsdag: Pilates med Jenny och bad och lek med barnen.

Fredag: VILA

Lördag: Sprang snabbt på löpbandet, klev av och bytte till ett par shorts som inte åkte upp och sedan gick det inte att komma igång igen. Epic fail men halvdåligt pass är bättre än inget alls.

Söndag: Inget än i skrivande stund men vi funderar på att ge oss ut och cykla en runda. Passa på när det både är vindstilla och det inte blivit smällhett än.

Bilder från veckan:

Filmer: The kissing booth, ett, två och tre. Sen såg jag och Rickard en riktigt rolig italiensk film. Varning för mig hette den. Filmen finns på Netflix. Fördelen med att den var på italienska var att jag inte kunde pyssla med annat samtidigt. Hade jag gjort det så hade jag inte hängt med alls i handlingen och missat allt det roliga.

Något jag blev besviken över: Fick en division 6-match men den blev inställd på grund av att ena laget inte fick ihop spelare.

Mina positiva från veckan:

 • Kul att träffa Jenny och träna pilates tillsammans.
 • Kul att springa på bana med Rickad och J och sedan gå på fotboll tilsammans.

Planer för veckan som kommer:
Det kommer bli intensiva två veckor nu. Den här veckan är jag bara ledig lördag och nästa vecka börjar jag i skolan och kommer kombinera skoldagar med jobb. Det kommer bli riktigt intensivt och jag har laddat upp med att sova… Obs ironi…..

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Hej,
  Jag tycker att du är så duktig som ändå får in så pass mycket träning i din vardag. Bra gjort! Ja, det där med sömnen kan det bli lite si och så med nuförtiden tycker jag. Skrämmande artikel. Jag tror absolut att det finns massor med biverkningar. Skrämmande också med all censur på media plattformer om det inte gynnar rätt åsikt.

  HA det gott och jag önskar dig en fin helg!
  Kramen, Anneli

  1. avatar

   Visst är det läskigt och alla såna här varningstecken borde tas på allvar. Det kanske inte har med varandra att göra men innan man verkligen vet borde man inte vara så snabb med att avfärda.

 2. avatar

  Verkligen två intensiva veckor som du har framför dig nu.
  Skrämmande artikel Ute Kruger.
  Så synd att inte fotbollsmatchen blev av.
  Ha en bra söndag.
  Carin

  1. avatar

   Ja det var synd. Såg så mycket fram mot den så blev lite besviken. Men med tanke på hur varmt det var den dagen så var jag glad över att jag inte behövde döma i slutändan. Jag är ingen stark läöpare när det är varmt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: