Idag var ambitionen att kliva upp tidigt. Det blev inte så bra haha, men jag har fått lite gjort på min uppgift. Den är faktiskt nästan klar nu, jag ska korrekturläsa och sedan skicka in den. Jag hittade bra material på regionens sida, bra PM kring riktlinjerna och jag känner att lite lossnade då. Så bra ju! Hoppas jag, eftersom det är första uppgiften som ska skickas in har jag ingen aning om jag har valt rätt nivå eller om jag kan göra arbetet ytterligare ”djupare” eller om det räcker.

Min söndagslista blir kort idag, jag har inte gjort något eller snubblat över intressanta grejer att dela. Blir lite tråkigt men, men. Blir bättre nästa vecka

Känsla: Tja, vad ska man säga, det har väl ändå varit en bra vecka. Trots att jag blev sjuk.

Väder: Sol, regn och molniga dagar om vart annat.

Träning: Veckans träning blev ju inte mycket att hänga i julgran direkt. Tog en kort promenad tidigare i veckan och så joggade jag ett par kilometer i långsamt tempo.

Låt:

Mina positiva från veckan:

 • Att min sjukdomsperiod blev kort ändå.
 • Fördelen med sjukdomen är helt klart att jag fick några extra dagar att plugga fokuserat på.
 • Jag är nästan klar med en uppgift. Har klurat ut hur mina hygienobservationer ska göras och kommit igång med två andra. Det går framåt även om det inte känns så.
 • Att jag hann bli frisk så jag inte behöver ställa in kommande veckas tre praktikdagar på postop.

Bilder från veckan:

Veckans sämsta: Är helt klart att jag till slut föll på målsnöret och fick covid. Inte för att sjukdomen i sig var så särskilt betungande utan för att den tajmade helt värdelöst med september månads två närträffar så jag missade skolan. Det skulle göras praktiska övningar och jag skulle få lära mig en del om tolkning kring EKG. Hade varit kul att få träffa mina skolkamrater igen. Surt sa räven iallafall.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

 1. avatar

  En sjukdomsvecka som verkar ha blivit rätt bra ändå i slutändan.
  Carin

  1. avatar

   Ja, den blev ju det! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: