Klockan är inte ens nio och det börjar nu mörkna, att vi går mot hösten är ett oundvikligt faktum. Men än är det varmt i luften vilket är riktigt härligt. Jag tog en luring i soffan efter jobbet och därefter sprang jag intervaller på löpbandet. Det blev 6*300+200 meter. Ett riktigt tufft pass som jag känner ger mycket. Men jag funderar på om det är dags att öka intensiteten. Antingen genom att springa någon mer intervall eller genom att köra joggvila. Till slut landade jag ändå i att nästa gång springa en intervall till. Men till nästa pass har jag säkert ändrat mig igen, haha.

Nu tänkte jag borsta tänderna och krypa ner i sängen, jag är trött och hoppas på en riktigt god natts sömn. Varje morgon när jag vaknar så det en enda röra i sängen. Jag vänder mig från sida till sida och river med mig lakanet varje gång….. Skulle behöva fästa det på något bra sätt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

 1. avatar

  Skönt att det fortfarande är värme på dagarna. Men visst hösten är nog snart på G.
  Du får köpa dra på lakan då ligger de kvar i sängen 😉.
  Carin

  1. avatar

   Bra idé! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: