Vilken härlig onsdag det har varit hittils. Det har känts som sommar så efter att lunchen inmundigades utomhus med barnen har jag sedan hängt utomhus i vår härliga soffa. Förutom en paus när jag körde igång diskmaskinen och gick ett varv med snabeldraken. Stod en bra stund och pratade med M också. Har inte setts på ett tag så det fanns mycket att prata om. Trevligt värre!

På förmiddagen storstädade jag vårt badrum och upptäckte att vi nog fått en invasion av svartmögel på väggen bakom badkaret. Det måste tas omhand snarast. Försökte flytta på badkaret men det satt som berget. Eller så var jag för rädd för att ta i.

Jag skulle varit med på en föreläsning online med fokus på sårbehandling i palliativ vård men jag missade den lilla men ganska väsentliga detaljen att anmäla mig på arrangörens hemsida så jag fick ingen länk så jag kunde vara med. Så besviken!

Ikväll kommer J och E och då står det grillat på schemat och sedan kika på fotboll. Ska bli trevligt att ses igen. Går alldeles för lång tid mellan gångerna men så blir det ju när vi allihopa jobbar och har mycket annat att stå i.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Visst är det skönt med dessa soliga och lite varmare dagar och mer energi också uppenbarar sig. Och efter att få gjort en del på städfronten känns det ju oftast än bättre. Bra gratismotion är det ju också. Vissa muskler jobbar som man ibland inte visste fanns.
  Osis med föreläsningen men hoppas fler chanser kommer.
  Önskar dig en fin helg.

  1. avatar

   Det hoppas jag med. Minns ett år när jag klippte en häck i flera timmar. Hade så ont dagen efter och fattade först inte varför. Jag hade ju ”bara” klippt häcken….. Det var ju träningsvärk såklart…

 2. avatar

  Det lät härligt allt det där – utom städningen då 😉

  1. avatar

   Städning kan vara kul när jag gör det för att jag själv vill och inte måste….

 3. avatar

  Så härligt med sommarväder.
  Mögel vill man ju få bort så fort som möjligt så det inte sprider sig.
  Så synd att du inte kunde vara med på kursen.
  Hoppas fotbollen var bra.

  1. avatar

   Ja verkligen. Vet att fler i området har problem med mögel i sina badrum.

 4. avatar

  Hmmm lämnade en kommentar hos dig, som skulle hamna här…men jag tror den hamnade under ett helt annat inlägg. Då blev det konstigt. Ha en fin Onsdag
  Kram kajsa

  1. avatar

   Så kan det bli ibland. Tack för kommentaren.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: