#stulenfrånensjuksköterska
”Bland alla vacciner jag har känt i mitt liv (difteri, stelkramp, mässling, röda hund, vattkoppor, hepatit, hjärnhinneinflammation och tuberkulos), vill jag också lägga till influensa och lunginflammationer. Jag har aldrig sett ett vaccin som tvingat mig att bära mask och hålla min sociala distans, även när man är fullvaccinerad. Jag hade aldrig hört talas om ett vaccin som sprider viruset ens efter vaccination. Jag hade aldrig hört talas om belöningar, rabatter, incitament att vaccineras. Jag såg aldrig diskriminering för dem som inte gjorde det. Om du inte har vaccinerats har ingen försökt få dig att känna dig som en dålig människa. Jag har aldrig sett ett vaccin som hotar relationen mellan familj, kollegor och vänner. Jag har aldrig sett ett vaccin användas för att hota levebröd, arbete eller skolan. Jag har aldrig sett ett vaccin som tillåter en 12-åring att åsidosätta föräldrarnas samtycke. Efter alla vaccin jag listat ovan har jag aldrig sett ett vaccin som detta, som diskriminerar, splittrar och dömer samhället som det är. Och när det sociala tyget stramar åt… Det är ett kraftfullt vaccin! Hon gör alla dessa saker utom IMMUNISERING. Om vi fortfarande behöver en boosterdos efter att vi är fullvaccinerade, och vi fortfarande behöver få ett negativt test efter att vi är fullt vaccinerade, och vi behöver fortfarande bära mask efter att vi är färdigvaccinerade, och fortfarande läggas in på sjukhus efter att vi har varit fullt ut vaccinerad.
”Det är dags för oss att erkänna att vi har blivit helt lurade.”

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 kommentarer

 1. avatar

  Jag har haft mask en eller två gånger. Jag klarar liksom inte av det. Får lite av en klaustrofobisk känsla när jag haft det. Så nej jag klarar inte av det. Och jag tycker att det är läskigt hur detta vaccin har förändrat folk och världen. Jag håller med dig angående sista du skrev. 🙂

  1. avatar

   Nej det är rätt jobbigt bitvis men jag är så van vid det nu att jag inte tänker på det på samma sätt.

 2. avatar
  Monica säger:

  Mycket tänkvärt! Och de nya forskarna hoppar in nu, framtiden att skydda oss, rädda oss ligger i att vaccin måste sättas där det sätter igång vårt immunförsvar och det är i näsan som har direkt koppling till rätt celler som ska aktiveras. I en armmuskel nås inte de rätta cellerna. Det nya är sprayvaccin som var och en kan fixa. Blir väl en krasch förstås för läkemedelsmiljardärerna eller ska vi kalla dem oligarker.
  Det kommer program, tror det är vetenskapens värld 20 mars.

  1. avatar

   Låter spännande! Tack för tipset. 🙂

 3. avatar
  säger:

  Vad kul att du är på wordpress nu, så mycket skönare läsning. Och tack för din omtanke.

  1. avatar

   Ja, jag gillar wordpress. Det bästa är helt klart att slippa reklamen.

 4. avatar

  Ja de har varit mycket med Coviden o vaccinationer och restriktioner, men vi får hoppas de ändå hjälpt. Jag använder inte munskydd men annars lever jag fortfarande med avstånd osv eftersom jag har nedsatt immunförsvar under behandlingen och har lättare att få infektioner o de vill jag inte ha. En dag får vi kanske veta allt om de här vaccinationerna som vi tagit. Jag brukar aldrig ta vaccinationer men den här gången gjorde jag det 🙂
  Kramiz o go helg.

  1. avatar

   Ja om det hjälpte eller inte tvistar de lärde…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: