Tidigare idag skrev jag att jag skulle träna styrka. Det blev det inte, istället åkte jag och Rickard till löparbanan i stan och sprang supertusingar. För den som inte vet så delar man upp en kilometer i 100 meter, 200 meter, 300 meter och så 400 meter. Mitt mål var att springa på ungefär 4,30 min/km så tiderna jag satte upp var:

  • 100 meter 27 sekunder
  • 200 meter 54 sekunder
  • 300 meter 1,21 minuter
  • 400 meter 1,48 minuter

De enklaste tiderna att springa är 100 meter och 200 meter, springer alltid för fort här. Mitt problem är dock att hålla jämn fart genom alla fyra intervaller. Oavsett om jag lyckades med mitt mål till 100% eller inte så blir det ett ruggigt effektivt pass som tar på både flås och mjölksyra. Jag är nöjd! Körde tre supertusingar med 100 meter vila mellan varje intervall och så tre minuter setvila. Kul att träna tillsammans med Rickard <3, det har blivit alldeles för mycket löpbandsträning och det kan vi inte direkt göra tillsammans.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: