Har jag champinjoner i trädgården nåntro? Tycker det är lite kul att dessa stora vita svampar kommer varje år så här på hösten. Funderar varje gång om de är ätliga, men jag tänker såklart inte testa.

Idag har jag varit och tagit covidtest. Alltså jag trodde aldrig att hon skulle bli klar med pillandet i näsan på mig. Tydligen tog de snabbtester och då behöver de mer material för att kunna göra analysen. Skulle få besked idag iallafall. Hoppas på att det visar negativt så jag får gå till skolan imorgon.

Vad säger du om gårdagens val då? I dagsläget verkar det bli ett maktskifte och SD är det näst största partiet. Många är djupt oroade av den utvecklingen, jag tänker att det är ett symtom på ett djupt, utbrett missnöje. Man vill ha en förändring, vet vad man tidigare har fått med både sossarna vid makten och de borgerliga. Ur den synvinkeln är SD ett oprövat kort. Jag vill inte tro att svenskarna har tappat sitt hjärta någonstans på vägen. Kanske är det så illa, kanske inte. Oavsett vad så hoppas jag ändå på stabilitet nu.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Jag tycker det är lite oroväckande med vårt val.
  Ha en fin tisdag.
  Carin

  1. avatar

   Ja, vi får se vad som händer.

 2. avatar

  förstår inte hur svenskar tänker, om de tänker alls, egoister utan omtanke

  1. avatar

   Tror du att det är så illa? Jag vill fortfarande känna hopp. Saker och ting kan bli bättre.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: