31 mars 2023

Tankar kring eventuell prenumerationstjänst

Jag har funderat ett tag på hur jag ska kunna lägga mina pilatesklasser bakom betalvägg. Det första som kom upp när jag googlade ”installera betalvägg” var en hel sida med länkar kring hur man kan komma undan betalväggar på tidningar genom olika plugins. Det var inte riktigt det jag letade efter…. Så jag bytte fokus och skrev istället prenumerationstjänst. Då hittade jag ett företag som tillhandahåller just den tjänst jag är ute efter.

Nu är frågan vad det kommer kosta i startavgift och månadsavgifter. Snubblade över en annan länk som angav en summa mellan 50000-100000 och om den siffran stämmer så kan jag säga direkt att det inte kommer vara aktuellt i det närmaste. Men vi får se, förhoppningsvis får jag en offert redan under dagen.

Någon kanske tycker jag är ”snål” som inte vill dela med mig av mitt material utan kostnad längre men om jag ska nå mitt mål om en egen onlinestudio så kan jag inte längre bjuda på mina klasser. Det måste få kosta.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

10 tankar på “Tankar kring eventuell prenumerationstjänst

  1. Men oj vad dyrt det var med prenumerationstjänst. Förstår att du vill ha lite betalt .Min dotter är make-up artist men jobbar inte som det utan det är mer en hobby men folk tycker att hon kan sminka dom gratis. Det är väldigt svårt det där för risken är att man blir klassad som snål. Dock tycker jag absolut att du ska ta betalt och jag hoppas att du hittar något företag som kan ge dig en rimlig offert kram

    1. Galet ju att folk tycker att man ska bjuda på sina tjänster, en del har inga ”skrupler”. Företaget jag mailade med kan inte erbjuda det jag söker tyvärr sp jakten får gå vidare.

  2. Oj vad dyrt men det är kanske något du tjänar på i längden. Hoppas att du får till det för det är verkligen en bra idé för dig. Kramis <3

  3. Svårt det där att ta betalt tycker jag. Jag som (sjukskriven) musiker har ofta haft det dilemmat. Många tycker ju att man ska göra det gratis för att det är ens hobby men det är svårt när man ska försöka försörja sig på det.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: