Godmorgon! Jag tänkte faktiskt skriva några rader igår men så kände jag bara att nä, jag hade ingen lust. Så jag skriver nu istället. När jag skriver det här inlägget är jag fortfarande på jobbet och det är lugnt en stund till innan morgonruschen börjar med alla prover. Det har varit en bra natt med lite småpyssel.

Jag har inte berättat det men jag har tackat ja till utbildningen som jag sökte. Men jag fick lite ont i magen när jag läste schemat för hösten. Det kommer bli tufft med flera närträffar och fem veckors praktik. Det är just praktiken jag bekymrar mig över. Jag har bra läshuvud så att läsa och göra uppgifterna kommer inte bli något problem. Men jag vill börja och om det inte funkar får jag hoppa av och söka till nästa år istället när jag kan jobba 50% och plugga 50%. Egentligen så är det det optimala redan nu men det är ju nu jag vill plugga. Tycker redan att jag väntat tillräckligt länge och ska jag vänta till nästa höst. Nej, då vill jag hellre börja nu och hoppas på att det bär.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Den teoretiska biten är säkert inga problem men det gäller att få till logistiken kring praktiken. Jag hade också tackat ja. Du har lust att plugga nu så då är det bara att slå till!

    1. avatar

      Tack för kommentaren, jag tänker så med. Ska prata med min chef framöver.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: