Igår fick jag förmånen att få vara barnvakt till Kevin, min lille brorson. Föräldrarna skulle titta på Jesus Christ superstar med en vän till dom. Det gick iallafall hur bra som helst, lite ledsen först såklart men sen var vi kompisar. Gick ut på en promenad där på kvällen och jag erbjöd Kevin att få leka vid en lekplats.Det ville han inte men bilarna som vi gick förbi var en hit, haha. Han är en hejare på att härma bilarnas motorljud. När vi kom hem var det läggdags och han låg så nöjt i sin resesäng. Men resesängar alltså är ju ett helt kapitel för sig. Fick ta fram youtube för att klura ut hur man skulle göra och det var ju så enkelt fast vi tyckte det var så svårt, hehe.

På kvällen tittade jag och Rickard på en väldigt charmig film: the hating game. Typisk Hanna-film, romantik och så förutsägbart. Man vet redan från början hur filmen kommer sluta. Men jag gillar det ändå. Tyckte skådespelarna passade så bra ihop.

Kevin sov ända till halv nio idag och åt lite frukost och sedan tittade vi på Greta gris på youtube. Jag vet inte om jag har en romantiserad bild av barnprogrammen som jag tittade på som barn men jag tycker helt klart att barnprogrammen var bättre förr. Det tyckte jag redan när mina barn var små och vi kikade på barnprogram tillsammans.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: