27 mars 2023

Tillbaka till 2018

Godmorgon!

Jag är ledig idag, hur härligt är inte det. Dock är det inget inbjudande väder och igår när jag var på väg till fotboll så funderade jag över om man kan ha vantar i slutet på maj. Ja, så kallt tyckte jag att det var. Men trots att det är kallt så är jag glad över regnet. Den torra sommaren 2018 fick mig verkligen att uppskatta regn. Jag mådde så dåligt över bränderna som var den sommaren och att det aldrig kom något regn. Lyckan var stor sen när det väl började regna.

Det är snart juni förresten, ska vi se hur det såg ut i juni 2018?

 • Bakade mängder med glutenfria bröd.
 • Plockade av min stäppsalvia och njöt av vackra buketter.
 • Det blev en hel massa smoothies.
 • Tränade pilates med mamma. Gav henne ett träningschema som hon kör så gott som dagligen. Det är disciplin det! Övningarna som hon fick av mig är sådana som fysioterapeuter också rekommenderat henne att göra. Det kallar jag en lyckad matchning!
 • Den där gröna klänningen har jag fortfarande i garderoben. Den är en storfavorit på sommaren.
 • Då fick jag fota Ida. Det får jag inte nu, nu vill hon inte alls vara med på kort.
 • Promenader längs med stångån.
 • Pilates under parasollet i trädgården. Massor med pilates över huvudet taget förresten….
 • Jag hade tomater och smultron i min pallkrage. Nu behöver den enormt mycket kärlek innan något kan växa i den igen.
 • Jag njöt av mina pioner och rensade ogräs. Tycker det är något lugnande över att rensa ogräs, nästan lite terapeutiskt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

18 tankar på “Tillbaka till 2018

 1. Åh vad goda smoothies det ser ut att vara. Jag minns fortfarande den bilden på Ida när jag såg den på din blogg. Och du är väldigt fin i din gröna klänning 😍

 2. Vilka underbara sommarbilder du bjuder på! Var detta precis före värmeböljan? Jag blir glad när jag ser grönskan och de vackra färgerna på dina foton. Så här skulle man ju vilja ha det jämt. Kommer årets juni likna juni 2018, tror du, eller vad har du för planer?

  Så roligt att se att din blogg frodas på WordPress. Sist jag läste och kommenterade hade du precis flyttat hit och det verkar ju ha blivit hur bra som helst.

  1. Ja det var det, några av bilderna är från precis i början av juni. Jag vill inte ha för varmt. Sommaren 2018 var det alldeles för varmt men jag vill ha sol iallafall. Den enda planen vi har just nu är att vi ska åka till Gotland.

 3. Ja det är verkligen lite väl kyligt och tråkigt väder. Men jag håller med dig om att som det var den sommaren när det brann i nästan hela Sverige, så vill man inte ha det igen. Mådde också dåligt då. Tänkte på alla stackars djur.
  Härliga bilder 🙂 Kram

 4. Jag minns 2018 som den allra bästa sommaren i mitt liv. Som jag njöt! Jag hade flaskor och sprayflaskor med vatten i fickorna för att jag höll på att svettas ihjäl och min lilla farmor led och bränderna rasade…. men för mig, jag personligen, var det den bästa sommaren i livet! Det har förstås inte jättemycket med hettan att göra, utan mer att jag bara mådde sååååååå bra det året! 2018 och 2013. Bästa åren i mitt liv 🙂

  1. Så intressant hur olika man kan ha det. Jag tyckte det var fruktansvärt jobbigt. Gillar i vanliga fall inte 25 grader men det kändes svalt efter dagar med över trettio grader….

 5. 2018 lärande jag mig också att uppskatta regnet. Så härligt att du tyckte att det var lite terapi att rensa ogräs då. Nu känns det som att det regnar varje dag 😅 klart att du kan ha på dig vantar även fast det är slutet av maj

 6. Hej Hanna.Kul att se ett nytt namn i kommentarerna i min blogg.Som du redan sett så är jag en gammal yngling på nu 79 år,har bloggat sedan 2008.Dagens fakta är ett stående inlägg sedan många år,,min vecka innehåller många stressfria dagar..Tack för besöket..Haé Kram.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: