Idag gick jag hem tidigare från jobbet, inte för att att jag är sjuk utan för att jag ska tillbaka och jobba natten också. Så jag åt lite lunch och sedan kröp jag ner i sängen och sov dryga timmen. Det var allt kroppen ville.

Igår kväll dömde jag en match i flickor 17-19serien. Det var tufft och jag hade lite att bita i. Det var ju inte så konstigt eftersom det var seriefinal, ettan mot tvåan. Matchen filmades och jag bad att få länken så jag också kan kika och lära mig något. Det var ett par situationer som jag funderade över där det blev mål och efter att ha sett situationerna så här i efterhand kan jag konstatera att jag gjorde rätt. Så skön känsla! Det var tredje matchen på rad och kroppen var förvånansvärt pigg. Både kropp och knopp gillar att springa på konstgräs.

Nu ska jag lyssna på veckans avsnitt av podden ”sekter”. Den här gången handlar det om ”Fiat Lux”, aldrig hört talas om faktiskt. Det finns så många konstiga och intressanta historier att berätta kring olika hemliga sällskap. Mycket spännande måste jag säga.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: