7 december 2023

Träningsglädje

Godmorgon!

Idag vaknade jag innan klockan ringde så jag låg i sängen och slösurfade lite och klev sedan upp för att ta tag i morgonens planer: promenad och så stretch för att försöka få väck värsta löpteststelheten. Härligt att starta dagen på det sättet. Medan jag promenerade läste jag om leversvikt och hur man kan hålla koll på hjärtats funktion. Slog två flugor i en smäll genom att läsa samtidigt som jag gick på löpbandet. Tidseffektivt på alla sätt och vis. Så kan jag heller inte börja pyssla med annat. Jag har svårt att läsa studielitteratur rakt upp och ner.

Tänk vad lite det är som behövs för att väcka den där känslan av att vilja träna och bli bättre, starkare och snabbare. Gårdagens lyckade löptest och känslan av att så länge jag håller igång så kommer inte kommande löptest att bli något problem har gett mig så mycket ny energi. Jag har kort sagt hittat min så länge borttappade träningsglädje. Jag är så glad över att känna som jag gör kring träningen igen. Att det var så lite som behövdes.

Så nu har jag ny energi till att utsätta mig för apjobbiga träningspass, lufsa i skogen och bygga styrka. Intressant det där hur viljan att träna är så direkt relaterad till resultat på ett löptest. Fotbollen är helt klart viktigare för mig än vad jag trott de senaste åren. Jag som gick i tankarna kring att sluta döma helt…..

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

6 tankar på “Träningsglädje

  1. Härligt med träningsglädje. Jag skulle till gymmet idag på lunchen men blev fast i möten istället. Men ändå ganska nöjd för vi gjorde en jobbig promenad uppför en gammal slalombacke igår och det känns i kroppen. Ha det gott! /Ulrika

    1. Ja, det är underbart att känna igen mig själv igen. Har varit så jobbigt under ett par år så det är skönt att vara ”jag” igen vad gäller träningen.

  2. Först tänkte jag, hur kan hon gå och läsa samtidigt. Men det går ju utmärkt om man går på ett löpband.
    Ha en ny bra vecka.
    Carin

Lämna ett svar

%d