5 december 2023

Triss i saker som skaver

Det här kommer bli ett litet spretigt inlägg, därav rubriken. Först tänkte jag berätta om min dag. Jag har varit trött idag, inte nog med att jag sovit dåligt så är jag verkligen inte van vid att ha en klocka på ringning redan halv fem. Men planen var att cykla och vis av erfarenhet vet jag att jag måste äta ordentligt innan. Jag kan inte ”myscykla”. Så därför klev jag upp extra tidigt jämfört med om jag tar bilen. När jag började cykla var det ett sådant där fint regn men det var mysigt. Känslan när jag cyklade hem var dock höst. I kalendern är det högsommar men inte i praktiken. Kan inte låta bli att fundera över om sommaren är slut nu. Men nej det vill jag inte tro.

Studien…

”Effectiveness of a fourth dose of mRNA COVID-19 vaccine against all-cause mortality in long-term care facility residents and in the oldest old: A nationwide, retrospective cohort study in Sweden”

…publicerad online i The Lancet 13 juli, är ännu ett exempel på FUSKET att BORTSE från att utvärdera utfallet under en högriskperiod direkt efter covid-19-sprutan :

”Findings From 7 days after baseline and onwards…” . Dvs utfallet den första högriskveckan efter boostern togs inte med, hå hå ja ja…

AnnCathrine Engwall och Bo Engwall

Varför väntar man till dag sju med att kika på dödsfallen efter vaccination? Det innebär ju att de dödsfall som sker i direkt anslutning till vaccination effektivt sållats bort. Jag vill veta hur statistiken ser ut för de första sju dagarna också. Tidigare har denna vaccinationsbias även hittats i en studie från Israel som berörde den tredje boostern. När man mixtrar med data på det här sättet får människor definitivt inte hela sanningen. Det känns inte alls etiskt korrekt.

Slump eller inte slump? Det kommer tiden få visa men det skaver rejält! Hela artikeln finns HÄR men tyvärr bakom betalvägg.

Det tredje som skaver är att Matti Sällberg får agera vaccinexpert igen. Varför kan de inte ta in någon som inte har ekonomiskt intresse av frågan. Sällberg är styrelseledamot för vaccinfabriken och jobbar själv med att ta fram covidvaccin. Det känns verkligen inte som rätt person att lägga sitt liv i händerna på. Sorry det dramatiska uttrycket men…. Jag blir dock lite förvånad när jag går ut på allabolag. Där står han som styrelseledamot sedan 22 juli i år men jag vet att han jobbat för det företaget långt tidigare. Vad är det här för något egentligen? Googlade ett par varv till och hittar en artikel från 13 augusti 2021 där han står som styrelseordförande. Kanske har hans uppdrag blivit förnyat och det är därför det står så? Känns som den mest rimliga förklaringen faktiskt. Dock så kvarstår faktum att han är i en högst jävig ställning. (Heter det så?) Jag vill ha opartiskhet och alla sidor av saken. Inte en utvald del som någon annan valt.

HÄR kan du läsa den artikeln.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

7 tankar på “Triss i saker som skaver

  1. Pingback: HANNAS KRYPIN
  2. Har sett och hört att det nästan blivit höst i Sverige.
    Man blir så trött på all statistik som görs och som inte stämmer i slutändan ändå.
    Carin

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: