2 oktober 2023

Uppvisningsmatch på Linköpings arena

Tog cykeln till dagens match på Linköpings arena, ett ad-uppdrag. Cyklade lugnt men kom ändå till arenan 20 minuter före bestämd tid. Då hann jag ändå med ett stopp för att fota linfältet och ett stopp för att fixa kedjan som hoppade…. Kul att komma till matchen med olja på händerna men fick bort allt så det var tur det.

Det var riktigt roligt att vara ute och döma fotboll men i slutet på matchen försvann molnen som täckte solen och då blev det riktigt varmt. Det gick åt mycket vatten och resorb. Det slog mig när jag cyklade från matchen att jag idag cyklat 18 kilometer och dömt en match som assisterande på enbart frukosten som blev bara en macka. Vet inte riktigt vad jag tänkte där. Inte undra på att jag är trött iallafall! Får fylla på extra ikväll. Vill äta färskpotatis med gräddfil och gräslök. Bara det faktiskt och inget annat. Rickard och barnen är nu på badet och jag kände att jag verkligen inte orkade följa med. Egentligen så vill jag men kroppen vill inte. Så jag sitter här i mitt hörn i soffan och vilar.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

8 tankar på “Uppvisningsmatch på Linköpings arena

  1. Hoppas att du fick i dig din färskpotatis och att du fick återhämtning. Det låter verkligen tufft att göra så mycket i denna hetta. Jag kan ibland också vilja ha bara potatis med gräddfil och kanske en klick smör, haha, särskilt på sommaren.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: