Idag har jag varit på utbildning i akut omhändertagande via jobbet. För att förbereda sig skulle man ha läst en bok och sedan gjort ett slutprov. Trodde att slutprovet skulle bestå av kryssfrågor men man skulle skriva svaren själv. Mycket lärorikt måste jag säga. Dagen började med föreläsningar och sedan fick vi göra praktiska övningar. Hur bra som helst ju. Konstaterade att jag är den naturliga ledaren, trodde inte det innan faktiskt men så blev det.

Jag åkte direkt till Mjölby efter kursen. Äntligen får jag träna pilates igen. Första tillfället blev en mjukstart. Tänkte köra lite tuffare den här veckan. Får se vad deltagarna tycker om det.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: