25 mars 2023

Vår i min trädgård

Nu är det vår när min pärlhyacint dyker upp i rabatten. När jag rensar ogräs så brukar lökarna alltid rivas upp och sedan hamna någon helt annanstans i rabatten. Så det är alltid lika spännande om jag rensat bort alla eller om de kommer komma upp någon helt annanstans.

Tänkte jag kikar in lite snabbt mellan jobbet och innan det är dags för att åka iväg för min torsdagspilates. Jag har äntligen jobbat mina sex pass i rad, dagen har gått fort och varit intensivt. Vi var bara två undersköterskor men deTsto fler sjuksköterskor. Tur var det. Helgen är ledig på schemat men den kommer som jag skrivit tidigare bli nog så intensiv. Om dryga halvtimmen ska jag åka iväg på min torsdagspilates, som jag gjort tidigare kommer jag sända live från Hannas Pilates på Facebook. 17:45 drar jag igång om du vill hänga på. 🙂

De senaste tre åren har det varit soligt och varmt just idag. Ett år var jag och Rickard vid Bergs slussar och joggade nere vid kanalen. Ett annat år blev det ett besök vid rosenkällasjön i Tinnerö. Fina bilder och minnen tycker jag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

10 tankar på “Vår i min trädgård

 1. Helt ljuvligt när det blommar, jag älskar det, och ja hela våren med allt den har att erbjuda. Just de blå är ju så vackra på våren. Visst är det så, lediga helger blir gärna intensiva ändå

 2. Mycket fint som kommer och kommit upp i din trädgård.
  Så skönt att ha avverkat sitt arbetspass.
  Verkligen fina bilder med en massa minnen.
  Ha en bra fredag.
  Carin

 3. Så härligt att det börjar blomma i trädgården. Hoppas det gick bra på piltesen. Här är man också ledig i helgen vilket är skönt. Hoppas din kväll har varit bra.

 4. Så skönt med en ledig helg efter sex pass. Sedan kan ibland helgerna bli lika intensiva som arbetsveckan men förhoppningsvis är det trevligheter 😀

 5. Så fint! Ibland längtar jag efter egen trädgår (och hus) men så tänker jag ett varv till och minns hur mycket jobb det trots allt är. Vi har en fin gemensamhetsträdgård här som jag får njuta av. Plus hela nackareservatet flörstås!

 6. Skönt att du nu är klar med dina pass & har ledigt till helgen. Tur att det var fler sjuksköterskor då.
  Skönt med ett träningspass såhär på torsdags kvällen 🙂.
  Ja, i dessa tider brukar det vara fint väder. Kul att det fina vädret faller inne samma tid som bakåt i tiden. Ja, fina bilder 🙂.

  Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: