Jag har så många utkast, både här och på min gamla blogg. Bloggidéer jag sparat, tänkvärda inlägg och rena faktainlägg finns bland utkasten. Jag har säkert material till att tidsinställa ett inlägg varje dag i ett par månader. Många inlägg rör såklart pandemin, jag publicerar inte allt som jag egentligen vill dela för jag tänker att du som läser här kommer tröttna. Å andra sidan är det här min blogg där jag bestämmer spelreglerna och innehåll. Jag får nog helt enkelt börja med att rensa först och främst för att se vad som fortfarande känns aktuellt att skriva om.

Från en sak till en annan, idag ska jag försöka sova en stund, jag ska träna och så inatt jobbar jag. Men det har nog ingen missat att min semester är slut. Det är nog förresten där jag ska börja: slutföra mitt inlägg om semestern 2022.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Jag skriver ju min blogg som en dagbok. Så här finns inga färdiga utlägg att kasta in om det skulle behövas 🙄😉.

    1. avatar

      Skulle ju vara skönt att bara ha den som dagbok men jag vill ju skriva om annat med och då blir det lätt bloggtorka…. 😛

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: